Zâmbet strălucitor fără doctor cu un cod reducere notino

Zâmbet strălucitor fără doctor cu un cod reducere notino

Dinților tăi le lipsește strălucirea și ai vrea să le redai albul? Nu suntem cu toțîi la fel când vine vorba de nuanța smalțului dinților, dar cum elimini acele mici pete inestetice și poți să-ți ai un zâmbet (aproape) de reclamă? Toți stomatologii vă vor spune, pentru o gură sănătoasă și un zâmbet strălucitor există un singur secret: periajul eficient după fiecare masă! Deci, cum poți obține dinți sănătoși și albi? Va invităm să descoperiți soluțiile oferite pe baza articolului de mai jos, în online, cu un cod reducere notino.ro!

Produse de albire

Ele se bazează, în cea mai mare parte, pe peroxid de hidrogen foarte concentrat și aceste produse trec prin smalț pentru a acționa în profunzime. ATENȚIE, aceste tratamente sunt doar pentru adulți și nu sunt recomandate femeilor însărcinate.

Timpii de expunere pentru aceste produse variază în funcție de formă de la 5 minute la 1 oră timp de 1 până la 2 săptămâni. Avantajul acestora esgte că evită contactul direct al produsului pe buze și gingii. Există avertismente pentru aceste produse și, în special, acestea nu trebuie utilizate în caz de carie dentară sau hipersensibilitate. În cele din urmă, aceste tratamente pot provoca hipersensibilitate dentară care poate dura câteva zile după tratament, deci tot ce trebuie să faceți este să utilizați o pastă de dinți remineralizantă potrivită pentru dințîi sensibili în aceste câteva zile.

Mai puteți folosi produse pe baza de ingrediente naturale, cum sunt cele de mai jos:

Bicarbonat de sodiu

Este una dintre cele mai eficiente soluțîi naturale pentru albirea dinților și pastă de dinți comercială o conține foarte des. Puteți verifică pe site-ul notino la secțiunea de igienă dentară pentru a găși produsul potrivit, beneficiind și de un cod reducere notino. Datorită particulelor sale fine, bicarbonatul de sodiu ajută la periajul foarte precis, că un exfoliant care ar scăpa dinții de petele care îi murdăresc. Bicarbonatul poate fi utilizat în fiecare zi în momentul periajului, depunând puțin din această pulbere pe periuța de dinți, dar fără pastă de dinți, pentru a nu provoca o acțiune prea abrazivă asupra dinților și apoi clătiți normal.

Lămâia

Este ideală pentru a reda albul pe dinții îngălbeniți și / sau patați și, datorită acidității sale, este, de asemenea, perfectă pentru reducerea tartrului și menținerea respirației proaspete. Conținutul său ridicat de vitamina C ajută, de asemenea, la întărirea și curățarea gingiilor. Este suficient să vă spălați pur și simplu dinții cu puțînă lămâie proaspăt stoarsă sau să căutați produse care să o conțînă într-un procent ridicat, dar atenție, faceți-o doar de două ori pe săptămână, deoarece lămâia este foarte acidă. Ar putea atacă smalțul dinților. dacă este folosită mai des.

Cărbune vegetal

Este surprinzător, dar cărbunele este folosit pentru a albi dințîi într-un mod complet natural. Folosiți-l sub formă de pulbere, în anumite paște de curățare, fără pastă de dinți și spălați-vă dinții și apoi clățiți cu apă curată. Această operațiune se poate face de două ori pe săptămână pentru a evita deteriorarea smalțului dinților și este un adevărat plus pentru albirea dinților!