Vibrații Înalte te ajută să preiei controlul asupra minții tale

Vibrații Înalte te ajută să preiei controlul asupra minții tale

Corpul și mintea noastre sunt atât de complexe încât generează un cumul de stări și trăiri greu de înțeles și gestionat. Se poate întâmpla adesea să te afli într-o situație care te copleșește din punct de vedere emoțional și să clachezi foarte ușor. Aceste lucruri se întâmplă din cauza uneia dintre problemele care provoacă foarte multă confuzie în viața de zi cu zi, anxietatea. Ce este aceasta, de ce apare, care sunt simptomele des întâlnite și cum scapi de anxietate? Învață de la specialiștii Vibrații Înalte!

Este anxietate sau doar un sentiment negativ trecător?

Provocarea adevărată este să poți conștientiza când te confrunți cu anxietate și când este vorba despre altceva. Pentru a putea face asta este nevoie să înveți să fii deplin prezent și conștient pentru a-ți asculta și înțelege corpul, iar meditația te poate ajuta în acest sens. Oprește-te pentru câteva secunde și analizează-te! Ce simți? O frică prelungită incontrolabilă și nejustificată față de situații normale poate fi primul semn al acestei afecțiuni. De cele mai multe ori pericolul nu există și totuși corpul nostru intră în defensivă, sistem natural pe care cu greu îl putem controla. Soluția în acest caz este să identificăm cauzele care conduc la apariția anxietății și să încercăm să o tratăm pentru a reintra în controlul deplin al propriilor gânduri.

De ce este anxietatea dăunătoare?

Deși sentimentul general este cel de frică, într-o situație în care ne temem, dar anxietatea nu este prezentă, vom acționa în vederea eliminării stimulilor care produc această stare. În schimb, această afecțiune ne paralizează rațiunea, ne blochează într-un punct în care nu mai suntem stăpâni pe propriul corp. Din cauza sutelor de gânduri negative care ne străbat mintea în aceste momente vom evita să facem orice acțiune care ar putea amplifica starea. Așa ajungem să ne izolăm social, să evităm situații care ne scot din zona de confort și practic nu reușim să mai evoluăm.

Cum poți combate stările de anxietate?

Pentru că mintea este locul din care pornește tot acest cumul de stări, tot acolo vom găsi și rezolvarea. Antrenarea gândurilor este primul pas, urmat de tehnici specializate de conectare cu propria persoană la nivel subconștient. Dezgroparea unor convingeri ascunse, traume nerezolvate sau trăiri care ne-au pus în alertă poate reprezenta o metodă eficientă de a înțelege de ce anxietatea apare, iar rezolvarea acestora poate determina și un control asupra afecțiunii. Atât timp cât o conștientizezi și o înțelegi, impactul pe care îl va avea asupra ta va fi mult mai redus în intensitate devenind din nou stăpânul propriilor gânduri.

Fii conștient, înțelege ce simți, dă-ți timp de vindecare și depășește blocajele cu ajutorul sesiunilor de terapie prin meditație propuse de Vibrații Înalte!