Un tort accesibil ca pret, cu gust inconfundabil

Un tort accesibil ca pret, cu gust inconfundabil

Deserturile facute din ingrediente proaspete si de calitate premium aduc o bucurie imensa tuturor celor care stau la masa. Lumea cumpara tort la aniversari, pentru nunti si botezuri sau cu ocazia marilor sarbatori religioase, dar ar fi frumos ca  la sfarsit de saptamana sa existe un tort in frigider si ai casei sa savureze o bucata la cafea sau la ceai.

Blatul pufos se topeste in gura, in timp ce crema cucereste si pe cei mai exigenti consumatori. Gospodinei ii este greu sa transforme fiecare masa sau mesele de la sfarsitul saptamanii intr-una de sarbatoare, dar poate comanda deserturile de la cea mai buna cofetarie din judet.

Familia va fi cu adevarat fericita sa astepte momentul taierii tortului si mai ales discutiile frumoase in jurul acestuia.

Nu mai este timp pentru copt blatul, facut crema si umplut fiecare foaie in parte, dar fiecare mama gaseste 5 minute pentru a plasa comanda pe site-ul cofetariei Narcisa din Ploiesti.

Mai grea este alegerea fiindca sunt in catalog zeci de tipuri de torturi, unele cu fructe, altele cu crema de ciocolata, diplomat sau caramel.

La categoria recent adaugate se gasesc torturi originale pe care oricine ar fi incantat sa le vada si sa guste din ele. Toate torturile sunt delicioase pentru ca sunt facute din cele mai proaspete ingrediente de catre profesionisti.

Tortul decorat cu iepuras si inscriptionat cu urarea Paste Fericit trebuie sa stea pe mesele tuturor romanilor cu ocazia sarbatorilor pascale. Tortul Doua Inimi se potriveste Zilei Indragostitilor, de Dragobete si in acelasi timp si la logodne sau la aniversarea unui anumit numar de ani de la casatorie.

Torturile sunt prezentate pe cinci pagini in catalogul electronic de pe site. Cumparatorii afla din prezentarea scurta compozitia acestor torturi.

Tortul Amandina este cel mai ieftin, pretul sau fiind de 45 de lei kilogramul, dar se stie ca nici cel mai mic tort nu are fix un kilogram, ci depaseste cu cateva sute de grame aceasta greutate.

Asta inseamna ca si cel mai mic tort Amandina va costa cel putin 50 de lei, iar acest pret asigura livrarea gratuita in Ploiesti.

Persoanele care stau aproape de cofetarie pot ridica personal produsele comandate, dar este mult mai bine ca acestea sa fie livrate la adresa indicata cu masini speciale, dotate cu frigidere.

Livrarea profesionala asigura cumparatorul ca produsele ajung in perfecta stare acolo unde este nevoie de ele si urmeaza sa fie servite. Este mult mai simplu ca gospodinele sa comande produsele cu ocazia sarbatorilor, fiindca atunci sunt multe lucruri de facut si ele intra in criza de timp.

In casele in care vin multi musafiri este bine sa fie mereu in frigider un tort sau miniprajituri si bauturi racoritoare.

Cofetaria pune la dispozitia cumparatorului certificat de conformitate prin care ii garanteaza ca ingredientele sunt 100% naturale si proaspete.

Daca tortul este comandat pentru o zi de nastere este bine ca plasarea comenzii sa fie facuta la timp, fiindca sunt necesare cel putin 48 de ore pentru prepararea lui.

Tortul accesibil ca pret si cu gust inconfundabil se poate comanda online de pe site-ul Cofetariei Narcisa.