Un rezervor  gpl poate asigura necesarul de gaz al unei familii pentru un an

Un rezervor  gpl poate asigura necesarul de gaz al unei familii pentru un an

Bucataria devine nefunctionala dupa ce s-a golit butelia. In prezent, nimeni nu mai are curajul sa faca mancare la o plita electrica, insa pretul gazului este inca rezonabil. Cine a inventat rezervor gpl de mari dimensiuni a facut un mare bine omenirii, fiindca datorita lui se pot face mari economii.

In plus, fiecare familie se organizeaza mai bine stiind ca si-a asigurat consumul de gaz pentru un an.

De pe site-ul firmei Radcomgaz.ro se pot comanda rezervoare gpl din otel care au fost atent verificate si supuse unor teste inainte de a fi comercializate. Din momentul in care au fost montate, aceste rezervoare speciale pentru gaz sunt garantate zeci de ani. Cumparatorii pot face contracte de servicii complete cu firma prezentata mai sus in care sa fie prevazuta si livrarea gazului la adresa indicata cu cisternele firmei.

In bucatarie, butelia ocupa loc si in plus nu arata nici bine, daca nu este asezata intr-o piesa de mobilier care sa o mascheze.

Rezervoarele gpl se pot monta afara, fara sa mai fie necesar un alt recipient in casa. Prin urmare se castiga spatiu si este mult mai estetic ca in cladire sa nu existe butelie, ci rezervorul sa fie montat afara.

Sunt situatii in care curtea nu este deloc mare, mai ales ca este nevoie si de o alee si de un garaj. In acest caz pot fi cumparate rezervoare gpl verticale.

Persoanele care doresc ca rezervoarele sa nu fie vizibile in curte, pot alege rezervoarele subterane.

Exista o multime de posibilitati, cat despre capacitatea rezervoarelor se poate spune ca este diversa: de la rezervoare care asigura gazul pentru o luna, pana la rezervoare care asigura necesarul de gaz pentru un trimestru sau pentru un semestru sau chiar pentru un an.

Cand potentialul cumparator nu stie ce tip de rezervor sa comande si nu poate aprecia necesarul de gaz pentru o anumita perioada, se poate adresa specialistilor firmei pentru a obtine consultanta. Consultanta este gratuita si se ofera prompt. Acum este timpul ca gospodarii sa decida montarea unor rezervoare pentru gaz ca la iarna sa nu fie nevoiti sa mearga sa umple buteliile dupa cateva saptamani de utilizare.

Un rezervor mare de gpl le permite celor din familie:

-sa foloseasca apa calda in cantitatile dorite;

-sa gateasca ore intregi, mai multe feluri de mancare, inclusiv desert, folosind si cuptorul;

-sa cumpere o centrala pe gaz.

Toate acestea inseamna reducerea cheltuielilor si economii, fiindca in acest moment gazul a ramas cel mai ieftin.

Firma Radcomgaz.ro este cel mai indicat furnizor de rezervoare gpl si de gaz pentru ca a acumulat experienta celor 11 ani de activitate pe piata din tara, iar in portofoliu are aproape 700 de clienti satisfacuti zilnic.

Rezervoarele gpl sunt functionale si la temperaturi extreme. Gazul din ele se pastreaza intact la temperaturi de -40 de grade Celsius si in zilele caniculare la temperaturi de + 50 de grade Celsius.

In functie de nevoile familiei exista rezervoare gpl de 990 de litri, dar si de mii de litri. Investitia merita sa fie facuta pentru ca scuteste de griji.