Un capac toaleta inteligent, cu folie de unica folosinta, este disponibil pe Sanito.ro!

Un capac toaleta inteligent, cu folie de unica folosinta, este disponibil pe Sanito.ro!

Chiar daca in aparenta poate parea o discutie nu foarte importanta si pe care nu o putem purta zi de zi, este extrem de important sa stiti ce capac de toaleta sa puteti sau trebuie sa alegeti. In momentul de fata exista o gama vasta de capace toaleta pe piata, iar la numai un simplu click distanta accesand magazinul online Sanito.ro, puteti descoperii unul dintre cei mai buni furnizori de astfel de accesorii.

Magazinul online sanito.ro este cunoscut in Romania, ca fiind furnizor de incredere al brandurilor proprii, dar si branduri precum Tork. Acest magazin ofera produse profesionale de curatat preucm geluri dezinfectante, sapunuri lichide, role de hartie, detergenti, manusi de unica folosinta, pungi de gunoi, dispensere sau chiar si capace toaleta cu senzor .

Dintre toate tipurile de capace pentru toaleta, capacul cu senzor si buton este solutia completa si usoara de inlocuire pentru produsul standard. Un astfel de capac pentru toaleta se instaleaza si se utilizeaza la fel de usor. Cu atat mai mult daca discutam despre mediul de afaceri, un astfel de capac pentru toaleta, poate aduce un plus de imagine firmei sau locatiei afacerii dumneavoastra.

In cazul unui astfel de capac toaleta inteligent, prin actionarea butonului, exista un mecanism care ruleaza  o folie igienica care imbraca suprafata de contact a capacului. Folia utilizata este distrusa ulterior prin taiere pentru a nu fi refolosita. Cel mai mare avantaj al unui astfel de capac, consta in faptul ca poate asigura o igiena perfecta in cazul toaletelor publice.

Acest capac toaleta cu folie de unica folosinta contine un acumulator lithium care are o durata de viata mai lunga si poate fi folosit la un numar dublu de utilizari a foliei fata de celelalte acumulatoare. Perioada de reincarcare este de 3-4 luni. Acest tip de accesoriu reprezinta investitia ideala, mai ales int-run spatiu unde mai multe persoane vor folosi toaleta.

Acest capac este antibacterian, modern si inteligent. In multe culturi baia este un sanctuar si trebuie tratat ca atare.

Fiind incaperea unde ne incepem diminetile si totodata incaperea unde intram ultima data inainte de culcare. Din acest motiv, trebuie sa ramana un mediu curat si prietenos cu cei care o folosesc, iar capacul de toaleta inteligent poate face acest lucru!

De asemenea, pentru pastrarea unei igiene corespunzatoare, nu uitati ca, dupa utilizarea toaletei, trebuie sa va curatati mainile utilizand un sapun lichid de cea mai buna calitate, precum si prosoape din hartie de unica folosinta, pe care ulterior le puteti arunca la cosul de gunoi. Acest lucru trebuie sa il realizati in special daca este vorba despre utilizarea unei toalete publice.

Acestea fiind spuse, daca si dumneavoastra sunteti in cautarea unui capac toaleta buton, un capac inteligent si cu senzor pentru folia de unica folosinta, atunci sunteti invitati sa accesati Sanito.ro, unde cu siguranta puteti gasi exact produsele pe care le cautati. Totul este usor accesibil, simplu si rapid, la numai un simplu click distanta, fiind produse disponibile la un raport calitate/pret foarte avantajos.