Transformă-ți locuința într-un adevărat cămin!

Transformă-ți locuința într-un adevărat cămin!

A-ți transforma casa într-un spațiu care este ceva mai mult decât un simplu spațiu de locuit, ci un adevărat cămin, nu este deloc complicat. Trebuie doar să știi să iei cele mai inspirate decizii, care te vor ajuta în acest sens! Și, printre acestea, se află și cea care spune că nu trebuie să începi schimbarea la față a locuinței tale cu toate camerele deodată. Mai bine cu pași mărunți și siguri, pentru a avea certitudinea că la final, totul va fi în completă armonie.

Piesele de mobilier

Cu siguranță piesele de mobilier bine alese și de bună calitate ne sunt nu doar utile, ci ofera și acel ”ceva” care ne fac să ne simțim bine în camera respectivă. Totuși, deși nu te poți plânge referitor la oferta pe care o găsești prin magazinele de profil, simți că totuși nu ți se potrivește. Ai vrea altceva, și chiar și unele idei despre cum ai vrea să arate totul. Și atunci, de ce să nu apelezi la mobila la comanda? Ești sigur/ă că în acest fel primești exact ceea ce îți dorești și se potrivește de minune!

Fă puțină ordine în lucruri

Fiecare dintre noi avem multe lucruri care nu ne mai sunt necesare, dar cu toate acestea le păstrăm pe toate. Dacă vrei ca locuința ta să nu arate precum un depozit sau un magazin cu de toate, începe să faci ordine în casă și să arunci tot ceea ce nu îți este util, sau s-a stricat și nu mai ai ce face cu el. Îți va fi mult mai simplu să aranjezi camerele după bunul plac și, în plus, parcă și spațiul pe care îl ai la dispoziție nu mai este atât de limitat.

Îmbină utilul cu plăcutul

Pentru a economisi mult spațiu, ce părere ai dacă îți îndrepți atenția către acele piese de mobilier care au un dublu scop, îmbină utilul cu plăcutul, după cum se spune. Astfel, o canapea sa un pat cu ladă de depozitare este de preferat față de una clasică, o măsuță de cafea care se strânge și se transformă într-un taburet ”aruncat” în mod estetic în cameră oferă un plus de personalitate și tot așa. Recunoaște, chiar sună bine!

Corpurile de iluminat

O cameră pare dintr-o dată mai mare dacă și corpurile de iluminat sunt alese în mod inspirat. Un întrerupător cu dispozitiv pentru reglarea luminii este perfect, un lampadar înalt lângă fotoliul tău preferat și multă lumină naturală. Cam acestea sunt sugestiile noastre, și care se potrivesc de minune, indiferent de stilul în care ai ales să amenajezi interiorul locuinței.

Nu uita de decorațiuni, dar nici nu exagera

Știm cu toții că elementele de décor sunt cele care oferă mai multă personalitate unei camere. Totuși, recomandarea specialiștilor în amenajări interioare este să nu exagerezi cu ele, pentru că în caz contrar riști să obții un efect cu totul opus. Dar, nu uita, printre toate acele decorațiuni, fotografiile cu familia ta trebuie să se afle la loc de cinste. Despre restul, mai vedem noi cum stau lucrurile!