Top 10 sfaturi pentru cumpărarea de jucării și jocuri bune

Top 10 sfaturi pentru cumpărarea de jucării și jocuri bune

Young beautiful blonde girl kid enjoying play school with toys at kindergarten, smiling happy playing at home

Vă întrebați uneori care sunt cele mai bune tipuri de jucării și jocuri pentru copii? Dacă da, nu ești singur. Cu toții ne pasă să obținem o jucărie sau un joc care nu numai că angajează copilul nostru, dar, de asemenea, este bun pentru ea sau el. Iată o listă cu 10 sfaturi pentru cumpărarea de jucării și jocuri bune. Lista este pentru toți copiii din viața ta … și consideră-te un copil dacă ești tânăr în spirit și îți place să te joci!

  1. Cumpără jucării care să le implice imaginația. Într-un sondaj realizat de o revistă din industria jucăriilor, copiii au spus că vor jucării care să le provoace imaginația. Copiii sunt plini de idei, așa că cumpărați jocuri care ating această putere uimitoare.
  1. Obțineți jucării care au multe moduri diferite de a se juca cu ele. Copiii vor straturi de distracție. Vor jocuri care au reguli, niveluri și aplicații diferite. În acest fel, jucăria lor nu este plictisitoare după o vreme și continuă să dea exact când încep să se estompeze. (Exemple: cărți de joc,)
  1. Intrigați-i suficient pentru a-i face să dorească să inventeze ei înșiși o jucărie. Tuturor copiilor le place să inventeze. Fie că este vorba de un experiment științific sau de o piesă fantezistă, ei vor să creeze ceva nou. Căutați jocuri și jucării simple, inovatoare și care „gândesc în afara cutiei”. Inspirați-vă copiii.
  1. Cumpără jocuri de calitate. Nu este nimic mai rău decât să-ți iei o jucărie acasă și să o rupi după o scurtă perioadă de timp jucându-te cu ea. Dacă este posibil, cumpărați jucăria care are o senzație de rezistență și satisfacție. Va dura mult mai mult, iar valoarea sa de joc va depăși cu mult investiția inițială. (Exemple: Puzzle din lemn)
  1. Încearcă ceva diferit. Este o mare lume a jucăriilor și, deși știm și iubim cu toții preferatele noastre, cum ar fi Monopoly și Pictionary, există multe pietre ascunse și nu atât de ascunse care vă așteaptă. Adresați-vă prietenilor, vecinilor și funcționarilor de vânzări din magazinele de jucării de specialitate ce sunt noi și diferite.
  1. Evitați produsele licențiate. OK, acest lucru poate fi greu pentru unii dintre noi, dar problema cu cumpărarea a prea multe jucării autorizate este că limitează imaginația copiilor. Produsele care vin cu propria poveste cu scenariu tind să gândească pentru copil și nu le permit copiilor să își creeze propriile povești, care sunt nelimitate.
  1. Alege jucării simple. „O jucărie bună este 10% jucărie și 90% copil”, spune Alliance for Childhood în minunata lor broșură, Time to Play Every Day: It’s Fun and Fundamental. Imaginația unui copil este uimitoare de urmărit în acțiune și „jucăriile simple și materialele naturale, cum ar fi lemnul, cutiile, bilele, păpușile, nisipul și lutul îi invită pe copii să își creeze propriile scene – și apoi să le doboare și să o ia de la capăt” (Exemple: nisip, argilă, păpuși, bile)
  1. Fii ușor cu mediul. Există o conștientizare din ce în ce mai mare că trebuie să începem să cumpărăm jucării care nu sunt numai bune pentru copiii noștri, ci și pentru planetă. Multe companii noi de jucării se intensifică și creează produse excelente care utilizează materiale reciclate. Copiii vor ști că îți pasă când te văd cumpărând jucării „verzi” și care folosesc ambalaje minime.
  1. Alegeți jucării care susțin gândirea dreaptă a creierului. Daniel Pink, autorul cărții A Whole New Mind, spune că viitorul aparține unui alt tip de persoană cu un alt tip de minte: designeri, inventatori, profesori și povestitori etc. – cei care sunt empatici, inventivi și au o imagine de ansamblu capacități. Toți copiii-băieți și fete au nevoie de jucării care să se angajeze în partea dreaptă a creierului lor.
  1. Ascultă-ți copiii. Prin aceasta, ne referim la a asculta pasiunile copilului tău. Sigur, s-ar putea să dorească cea mai recentă jucărie fierbinte sau joc – și unul poate fi bine – dar, de asemenea, gândiți-vă la fiecare copil în special și aflați ce îi miscă cu adevărat și pentru ce sunt pregătiți. Gândește-te la anul și vezi dacă există momente în care copilul tău a fost cu adevărat implicat și apoi găsește acele jucării și jocuri care îndeplinesc această pasiune. (Exemple: proprii ochi și urechi)

Cel mai important, distrează-te atunci când cumperi jucării bune pentru copiii tăi. Nimic nu distruge jocul bun prin stresarea când ești afară pentru a aduce mai multă distracție în lume. Faceți din călătoria voastră de cumpărare de jucării o destinație în sine.Iti recomand acest site de jucarii !