Testeaza noul concept de narghilea electronica lansat in 2021

Testeaza noul concept de narghilea electronica lansat in 2021

Marea majoritate a persoanelor au testat macar o data in viata lor magia unei nopti petrecute cu cei mai buni prieteni la o narghilea. Ei bine, influentati de senzatiile pe care narghileaua le ofera, Voore a creat o varianta inovativa derivata din cea clasica. Narghileaua electronica de la Voore este un dispozitiv nou si unic, care inglobeaza atat avantajele uneia clasice, cat si practicalitatea unei tigari electronice, de unica folosinta.

Poti alege capacitatea dispozitivului tau

Desi este un dispozitiv de unica folosinta, poti opta intre variante care sa poata fi utilizate pentru perioade din ce in ce mai lungi. Asadar, exista variante care pornesc de la 500 de puff-uri si pot ajunge pana la 1800. Cea din urma este echivalentul a 150 de tigari normale.

La Voore sunt disponibile peste patru tipuri de narghilea electronica. Acestea se deosebesc atat prin numarul de puff-uri, dimensiuni, materialele din care sunt realizate, rezistenta si capacitatea acumulatorului. Asadar, poti alege intre: Elf Bar; Puff Bar simplu sau Plus; Puff Bar Evo si Puff Bar Aroma King. Intra acum pe site si descopera ce este unic la fiecare dispozitiv si alege-l pe cel care iti indeplineste toate criteriile de selectie.

Experimenteaza diverse arome

Indiferent de tipul de narghilea electronica pe care il preferi diversitatea aromelor va reprezenta intotdeauna un punct forte. Alege sa te transpui intr-un cadru tropical sau indrazneste sa simti senzatii unice, generate de gusturi si mirosuri ale unor fructe rare, deserturi speciale si nu numai.

Exista variante cu sau fara nicotina

Tu alegi concentratia narghilelei tale. Daca preferi experienta si nu te intereseaza procesul chimic, poti opta pentru varianta fara nicotina. In schimb, daca ai o dependenta de care vrei sa scapi, poti opta pentru varianta care contine si acest ingredient. In plus, poti sa ii scazi treptat concentratia, in asa fel incat sa nevoia sa scada pana la nivelul in care creierul nu o va mai cataloga ca fiind un element necesar.

Calitatea la cel mai inalt nivel

Avantajele Voore se vor observa de la primul contact cu acest dispozitiv. Te vei putea bucura de cele mai inalte standarde de calitate atat in ceea ce priveste experienta pe care o confera, cat si aspectul si rezistenta practica a dispozitivului. Atentia la detalii este foarte importanta si se poate observa atat in alegerea substantelor, cat si a materialelor din care este confectionata narghileaua.

Nu impune limite de utilizare

Desi tot mai multe spatii publice au stabilit limite cu privire la practicarea fumatului, acest lucru nu se aplica si in cazul vapatului. Narghileaua electronica nu presupune arderea, ci incalzirea, astfel ca degaja abur in loc de fum. Acesta nu prezinta niciun fel de risc si nici nu este un disconfort pentru persoanele din jur, dispersandu-se imediat.

 

Este o alegere avantajoasa din punct de vedere financiar

Fumatul poate fi considerat unul dintre cele mai costisitoare vicii. Preturile ridicate si durata scurta de viata a unei tigari clasice pot fi pericole reale pentru buget. Astfel, apeland la varianta de narghilea electronica, poti face economii considerabile. O singura bucata poate fi echivalentul a mai multe pachete de tigari din punct de vedere al perioadei de utilizare. Din punct de vedere financiar, este cu mult mai avantajoasa, preturile fiind cu mult mai mici.

Magazinul Voore – disponibil fizic si online

Pentru ca ne dorim sa ai mereu disponibila posibilitatea de a experimenta lucruri noi, pe langa magazinul fizic Voore, am pus bazele si a celui online. Astfel, oricine si oricand isi poate comanda dispozitivele si aromele preferate cu doar cateva click-uri.

Intra in lumea Voore si ofera-ti sansa sa descoperi noi senzatii si experiente!