Sfaturi utile de proiectare a bannerelor roll up

Sfaturi utile de proiectare a bannerelor roll up

Standurile pentru bannere roll up sunt o resursă importantă pentru orice expozant care dorește să iasă în evidență. Ele pot fi, de asemenea, folosite pentru a avea un impact mare în magazinul dvs. sau în locul de desfășurare a activității. Obținerea unui design deosebit și afişarea de informaţii corecte pe bannerul roll up sunt foarte importante atunci când vine vorba de generarea unui impact. Un banner roll up trebuie tratat ca orice altă parte a strategiei dvs. de marketing. Ar trebui să i se acorde aceeași atenție ca unui pliant promoțional sau o reclamă care va fi plasată la televizor sau radio. Este un mod de a vă promova marca, produsul său serviciile către un public ţintă, deci este important că designul dvs. să fie eficient în transmiterea mesajului dorit.

Afişaţi logoul la vedere

Utilizați partea de sus a bannerului roll up pentru a afișa sigla companiei și mesajul principal. Este important să aveți mesajul principal la vedere.

Gândiți de la stânga la dreapta

Consumatorii sunt obișnuiți să citească de sus în jos și de la stânga la dreapta, deci amintiți-vă acest lucru atunci când completați bannerul roll up cu informații. De asemenea, este important să includeți doar informații relevante și să mențineți cuvintele la minimum. Amintiți-vă că mai multe informații pot fi furnizate întotdeauna de către echipa dvs. de vânzări sau prin broșuri, pliante și alte materiale de marketing.

Folosiţi imagini atractive

Dacă doriți să includeți imagini pe suportul dvs. roll-up, în special imagini cu produsele dvs, atunci asigurați-vă că sunt de înaltă calitate.

Folosiţi culori deosebite

Culorile vă pot ajuta să ieşiţi în evidență, imaginile și textul trebuie să fie clare și ușor de citit pe bannerul roll up. De asemenea, este important să luați în considerare impactul culorii de fundal a suportului dvs. de roll up în raport cu textul și imaginile.