REPARAREA JANTEI

REPARAREA JANTEI

Cosmarul fiecarui sofer: zgarieturi si lovituri. Nu numai in tabla, ci si pe janta adesea scumpa, ceea ce este mai mult decat enervant. Majoritatea acestor mici accidente sunt cauzate de o lovitura pe bordura. Dar ce ar trebui sa faceti daca observati zgarieturi sau chiar lovituri pe janta iubita? Trebuie sa o inlocuiti direct sau puteti salva janta reparand janta? Pot sa o fac singur sau trebuie sa merg la un specialist? Ajungem la partea de jos a tuturor acestor intrebari – astfel incat nici o intrebare sa nu ramana fara raspuns. De fiecare data cand ai probleme cu jantele mergi si rezolva-le intr-un service roti unde lucreaza doar specialisti care au toate resursele pentru a te ajuta sa obtii cele mai bune rezultate. Nu te baza pe abilitatile tale pentru ca tot ce vei face va fi sa distrugi complet jantele, caz in care vei intampina o serie de probleme considerabile.

JANTA ZGARIATA

Se intampla mai repede decat crezi – o secunda de neatentie si bordura este luata cu tine, un zgomot neplacut dezvaluie: asta a fost janta. O privire asupra jantei confirma apoi: zgarieturi si zgarieturi. Mania este desigur mare si probabil ca va confruntati cu intrebarea: Ce se intampla acum?

Va recomandam urmatoarele: pastrati-va calmul si stabiliti o intalnire cu distribuitorul de anvelope sau cu atelierul de specialitate cat mai curand posibil. Este important sa verificati daca janta poate fi recuperata printr-o reparatie a jantei sau daca trebuie inlocuita. Chiar daca pagubele vi se par minore, in timp, o mica zgarietura se poate transforma intr-o fisura mare. Exista mai multe moduri de a iti salva jantele dar pentru asta va trebui sa apelezi la reparatii jante auto astfel incat specialistii din service sa aleaga cea mai buna metoda pentru tine.

JANTELE MELE POT FI REPARATE?

Ar trebui sa lasati la un specialist daca jantele pot fi salvate reparandu-le. Expertii nostri arunca o privire atenta asupra deteriorarii jantei. Exista acum un numar mare de proceduri pentru repararea jantei. De la seturi de lustruire pentru garajul de acasa pana la procese inadmisibile in care jantele puternic deformate sunt readuse la forma lor originala cu ajutorul caldurii. Cu toate acestea, din motive de siguranta, janta componentelor extrem de sensibile trebuie procesata numai in conformitate cu procedurile legal admisibile.

La repararea jantelor, trebuie remarcat faptul ca, de exemplu, numai jantele din aluminiu pot fi reparate daca daunele au o adancime de maximum un milimetru.

Atunci cand apelezi la roluire jante Brasov vei obtine cu siguranta cele mai bune rezultate pentru ca aici lucreaza exclusiv persoane cu o vasta experienta in domeniu, care sunt gata tot timpul sa iti ofere ajutor si sa te indrume pentru a lua cele mai bune decizii cu privire la anvelopele tale. De asemenea, iti recomandam sa iei in calcul faptul ca atunci cand mergi cu anvelopele strambe pentru mult timp, vei supune atat masina cat si pe tine unui stres inutil si vei pune in pericol anumite componente costisitoare, asa cum sunt cele implicate in directia vehiculului.