Produse de igienizare profesionale!

Produse de igienizare profesionale!

Sanito.ro este o firma profesionala care ofera o multime de produse de igienizare si curatenie profesionale la preturi avantajoase. Intr-o perioada atat de tulbure din punct de vedre medical ca acum, produsele sanito.ro reprezinta o prima achizitie pentru cei care doresc sa isi asigure bunastarea si igiena casei. Magazinul are de oferit o gama de produse precum acoperitori pantofi, combinezon protectie, manusi protectie, manusi latex, manusi nitril, masti protectie, masti igienice, masti medicale, masti chirurgicale. Nu doar persoanele care au nevoie de produse pentru casa opteaza pentru sanito.ro, ci si institutii de stat, cabinetele de infrumusetare si cabinete medicale private.

De ce sa cumparam masti protectie?

Masca de protectie medicala (numita si masca chirurgicala sau pentru proceduri medicale) este un dispozitiv medical care acopera gura, nasul si barbia, formand o bariera care limiteaza transmiterea unui agent infectios intre personalul spitalicesc si pacient. Aceste masti sunt folosite de personalul sanitar pentru a impiedica picaturile mari si stropii respiratorii sa ajunga la gura si nasul purtatorului mastii si contribuie la reducerea si/sau tinerea sub control la sursa a raspandirii picaturilor mari respiratorii de la persoana care poarta masca de protectie.

Mastile de protectie medicale sunt recomandate ca mijloc de tinere sub control a infectiei la sursa in cazul persoanelor simptomatice, avand scopul de a preveni raspandirea picaturilor de secretii respiratorii produse

prin tuse sau stranut. Regulile de igiena respiratorie acoperirea gurii si a nasului cu un servetel atunci cand se tuseste vizeaza, de asemenea, limitarea raspandirii infectiei de la o persoana infectata. S-a demonstrat ca folosirea mastilor medicale ca mijloc de tinere sub control a infectiei la sursa reduce eliberarea picaturilor de secretii respiratorii purtatoare de virusuri respiratorii si este recomandata pentru reducerea transmiterii tuberculozei si a gripei.

Deci masca de protectie nu trebuie sa lipseasca din geanta niciunei persoane, mai ales in perioada in care suntem inca in plina pandemie.

La fel de importante ca achizitie sunt si produsele din categoria de manusi protectie, care au devenit parte din “arsenalul” zilnic ale persoanelor ce ies afara din casa pentru a-si cumpara alimente sau pentru a se duce la munca.

Printre caracteristicile/avantajele manusilor din nitril se numara urmatoarele aspecte:

-sunt hipoalergenice;

-sunt manusile cu cel mai ridicat grad de protectie;

-au cea mai buna rezistenta la intepaturi si la contactul cu substante chimice (comparativ cu manusile din latex si manusile din vinil);

-gratie senzitivitatii optime, ajuta la manipularea cu precizie a instrumentarului medical.

In functie de intensitatea industriei in care lucrati, exista mai multe tipuri de manusi din care puteti alege pentru protectie. Daca sunteti expus la substante chimice de calitate inferioara, manusile simple non-latex pot fi suficiente, daca nu, exista o gama variata de rezistente. La fel, daca veti fi expus la temperaturi extreme de cald sau de rece, tipul de manusa pe care va trebui sa il folositi pentru a proteja mainile va fi diferit.

Cele mai durabile a

manusi de protectie acopera intraga suprafta a mainilor si o protejeaza de solutiile de curatenie concentrate. Sanito.ro este locul unde expertii isi gasesc cele mai bune produse!