PMV Media: Ce spun specialistii despre dezvoltarea site-urilor

PMV Media: Ce spun specialistii despre dezvoltarea site-urilor

La un moment dat, poate si tu ai avut impresia ca, crearea si mentenanta unui site reprezinta lucruri cat se poate de simple si banale. Realitatea a dat peste cap deseori acest vis care a dovedit in practica ca, nu e deloc simplu sa dezvolti un site de calitate, si cu atat mai mult sa-l faci sa evolueze in directia potrivita. Cei lipsiti de experienta in tot ceea ce inseamna web design, SEO, promovare online si/sau design grafic sunt cei mai afectati de efectele nocive pe care le poate avea dezvoltarea intamplatoare a unui site. I-am intrebat pe partenerii de la PMV Media care sunt cele mai mari provocari cu care acestia se confrunta astfel incat si tu sa poti afla ce greseli comiti atunci cand iti lansezi o pagina web.

Cat timp dureaza dezvoltarea unui site?

Aceasta e o intrebare care nu are un raspuns cert. Tot mai multe persoane se asteapta ca traficul pe site sa infloreasca de la o zi la alta dupa ce au lansat o pagina. Cei mai multi insa, raman profund dezamagiti. Cu atat mai mult daca, site-ul nu este realizat si optimizat corespunzator astfel incat sa devina mai relevant pentru motoarele de cautare, cat si pentru potentialii clienti/vizitatori. Asadar, in lipsa unei gestionari atente, site-ul poate ramane o vreme indelungata la acelasi nivel, la fel cum se poate dezvolta masiv si in 3 luni, 6 luni sau peste 1 an. Diferenta o face profesionalismul acordat realizarii si mentenantei sale. Daca vrei un site profesionist de la zero care sa se dezvolte rapid, opteaza pentru creare site pret mic de la PMV Media.

Cat costa dezvoltarea unui site?

Costurile privind mentenanta unui website depind inainte de toate de bugetul pe care-l ai la dispozitie. In baza acestuia se pot stabili cele mai bune strategii pe termen scurt si lung, determinand implicit efectele ulterioare cu privire la rezultate. PMV Media detine insa pachete avantajoase atat in ceea ce priveste crearea unui site nou, cat si cu privire la optimizarea sa ori la promovare.

In ce merita sa investesc: crestere organica vs. reclame?

In cazul dezvoltarii organice se pune accentul pe lucrurile pe care le derulezi in mod propriu astfel incat oamenii sa te gaseasca de la sine. Insa, stim cu totii cat poate fi de dificil sa te dezvolti fara reclame. Totusi, oamenii se feresc de reclamele multiple si agresive care-I indeamna in permanenta sa faca achizitii. Aici intervine optimizarea SEO si campaniile de marketing care, puse la punct asa cum trebuie, pot determina atat cresterea organica, cat si sa-ti creasca vizibilitatea prin intermediul unor reclame concepute corespunzator.