Plite incorporabile – Avantaje si dezavantaje

Plite incorporabile – Avantaje si dezavantaje

Daca te-ai hotarat sa iti schimbi mobila din bucatarie si sa iti achizitionezi electrocasnice noi, atunci e bine sa ai in vedere faptul ca cele mai noi modele de electrocasnice sunt echipate cu tehnologii noi cu functii multiple.

Plitele incorporabile au devenit utile in foarte multe bucatarii in care oamenii doresc sa economiseasca spatiu. Unul din principalele avantaje ale unei astfel de plite e faptul ca nu ocupa spatiu decat pe blatul unde este pozitionata. Fata de un aragaz clasic, plita iti va economisi mult spatiu. In plus designul placut face ca bucataria ta sa fie una moderna si extravaganta.

Avantaje plite incorporabile

In cazul in care vrei sa renunti la aragazul clasic si sa iti achizitionezi o plita incorporabila, e bine sa ai in vedere faptul ca acestea prezinta foarte multe avantaje fata de plitele clasice ale aragazelor.

Plitele incorporabile se pot monta foarte usor in orice zona din bucatarie. Sunt o solutie optima pentru bucatarii cu spatii mici, in special garsoniere. Acestea se monteaza usor si rapid, indicat fiind sa fie pozitionate in apropierea sursei de alimentare.

Noile modele de plite incorporabile au un design placut si modern fapt pentru care acestea incep sa devina populare. Se incadreaza foarte bine in mobilierul bucatariei si faptul ca se monteaza oriunde, le face sa fie si mai atractive. Ofera un aspect modern bucatariei tale.

Pe o plita incorporabila poti gati la fel de bine ca si pe aragaz. Ai parte de aceleasi functii de baza ca la un aragaz clasic, iar in plus, sunt dotate si cu alte functii care ajuta la siguranta in timpul gatitului prin detectarea automata a vasului pe arzator sau oprirea automata a zonei de gatit. E bine de stiut faptul ca acest tip de plite sunt foarte usor de curatat dupa fiecare utilizare.

Dezavantaje plite incorporabile

Dezavantajul cel mai vizibil pentru un astfel de produs este pretul. Fata de un aragaz clasic de multe ori pretul poate fi si mai mare, dat fiind faptul ca aragazul are incorporat si cuptor. Plitele cu inductie sunt printre cele mai scumpe tipuri de plite incorporabile insa avantajul lor este ca sunt extrem de utile si arata bine in orice bucatarie.

Montajul plitei mai poate fi un impediment atunci cand vrei sa o incastrezi in mobila. Daca nu ai mobila pe comanda, va trebui sa modifici blatul astfel incat sa poti monta plita pe placul tau.

Cei de la Techstore.ro Electrocasnice Excelente vin in ajutorul tau cu oferte avantajoase pentru toate tipurile de plite incorporabile.