Parchetul dublu stratificat – optiune ideala la scara larga

Parchetul dublu stratificat – optiune ideala la scara larga

Datorita tuturor proprietatilor de care dispune, estetice, fizice si financiare deopotriva, parchetul dublu stratificat este la ora actuala intre primele locuri in ceea ce priveste cele mai apreciate, solicitate si vandute tipuri de podea. Felul in care este realizat, diversitatea modelelor, modalitatile multiple de imbinare, cat si costurile modice de achizitionare si intretinere sunt doar cateva dintre avantajele care i-au adus popularitatea. Parchetul dublu stratificat de la Adfin pluseaza insa in lista calitatilor, propunand o serie de modificari pe plan tehnologic, facandu-l compatibil cu anumite sisteme de termoclimatizare a spatiilor in care este amenajat.

Asadar, parchetul dublu stratificat pentru incalzire in pardoseala este in prezent cea mai moderna, eficienta si avantajoasa forma de a imbina doua esentiale. Materialele din care este confectionat permit trecerea caldurii si distribuirea uniforma pe toata suprafata incaperii. In acest fel, contribuie decisiv la crearea unui mediu perfect stabil din punct de vedere al temperaturii, se fac economii in ceea ce priveste consumul de energie si scade riscul de pierdere a caldurii din cauza podelelor reci, asa cum se intampla in cazul unor sisteme clasice. Optand pentru aceasta varianta, beneficiezi in continuare de calitatea incontestabila a materialelor. Parchetul dublu stratificat din stejar este in continuare catalogat ca fiind cel mai dur, rezistent si durabil. Nu trebuie excluse din variante nici cele din fag sau artar. De asemenea, toate acestea au la baza acelasi strat principal si anume cele confectionate din mesteacan sau conifere.

Toate acestea sunt invelite intr-o manta generoasa de lac sau ulei care sa ofere atat protectie, cat si un plus de frumusete prin luciul natural generat. Parchet dublu stratificat cu incalzire pardoseala nu este doar o solutie practica. Aspectul placut si diversitatea de optiuni domina in continuare intreaga oferta Adfin. Cele doua proprietati nu se exclud, ci isi potenteaza reciproc beneficiile, in asa fel incat sa se consolideze un produs unic, la cele mai inalte standarde de calitate.

O varianta avantajoasa din punct de vedere financiar

Parchetul dublu stratificat este o varianta mai modesta a celui triplu stratificat. Cu alte cuvinte sacrifica un strat din structura variantei care ii este superioara in detrimentul unor costuri mai reduse. Asadar, optand pentru aceasta optiune, poti beneficia de aproape toate avantajele celeilalte, fara a fi nevoie sa faci investitii majore in acest sens. Diferentele dintre cele doua sunt de detaliu si cu greu ar putea fi observate in contextul uzului obisnuit, intr-o locuinta care nu este expusa la factori cu un grad ridicat de risc.

In plus, preturile se stabilesc in baza unei cereri de oferta personalizata. Dimensiunile, materialele, nuantele, modalitatea de imbinare si montare cantarind decisiv la acest calcul. In acest fel fiecare client are garantia ca plateste strict pentru ce are nevoie si nu pentru aspecte care s-ar dovedi inutile in acest caz.