Nu stii daca ai nevoie de servicii de paza si protectie? Iata cateva lucruri interesante care iti pot schimba parerea!

Nu stii daca ai nevoie de servicii de paza si protectie? Iata cateva lucruri interesante care iti pot schimba parerea!

Proprietarii – fie ei de locuinte sau de sedii de afaceri – isi pun uneori problema angajarii unei firme care sa le ofere servicii de paza si protectie. Evident, pentru majoritatea persoanelor, o astfel de firma reprezinta un cost in plus nejustificat. Totusi, dupa cum vei vedea in cele ce urmeaza, firmele de securitate nu sunt doar un cost extrem de justificat, dar si o investitie in siguranta ta, a angajatilor si a companiei/afacerii sau casei tale, dupa caz.

Astfel, iata cateva lucruri interesante care te pot face sa cauti o firma de securitate chiar acum!

Casele fara sisteme de securitate sunt expuse unui risc crescut

Conform statisticilor, locuintele – in special casele – care nu prezinta un sistem de securitate sunt de 3 ori mai susceptibile jafurilor si intrarilor prin efractie. Acest lucru se datoreaza in principal faptului ca, in cazul unei case, exista mai multe cai de acces.

Totodata, intrarile prin efractie sunt mai comune in ansamblurile rezidentiale care nu beneficiaza de servicii de paza si protectie – anume masinile de patrulare nu exista la locatie.

Deseori, hotii acceseaza interiorul prin intermediul usii de la terasa sau unei ferestre intredeschise. De altfel, probabil ai observat si tu cum proprietarii isi cumpara usi metalice rezistente pentru intrare si neglijeaza celelalte cai de acces in casa.

O treime din spargeri sunt date prin usi sau ferestre deschise

Un alt aspect important este – ei bine, memoria umana, dupa cum s-ar spune. Chiar daca ai un sistem de securitate instalat si te bazezi in mod activ pe servicii de paza si protectie, o usa sau un geam deschis nu va alerta pe nimeni – doar pe hoti.

Nu-i trebuie mult unui individ pentru a profita de o astfel de situatie. Chiar si un simplu obiect care se poate vedea prin fereasta ta va atrage atentia unui hot. Acesta va folosi geamul deschis pentru a intra, va lua obiectul respectiv si va pleca. Vina este, indiferent de situatie, a ta.

In schimb, un sistem de securitate mai complex te poate ajuta sa scapi si de grija usilor sau ferestrelor deschise.

Sistemele de securitate pot functiona si in timpul penelor de curent

Daca te ingrijorezi ca un hot iesit din filme va ataca mai intai circuitul de curent electric al casei tale pentru ca mai apoi sa treaca cu usurinta de alarma de la intrare – ar trebui sa stai calm!

Contrar opiniei populare si scenelor faimoase din filme, taierea curentului sau o simpla pana de curent nu vor opri sistemele de securitate/alarma. Acestea, in primul rand, au nevoie de foarte putina energie pentru a functiona. Apoi, sunt deseori echipate cu baterii destul de mari care pot mentine sistemele operationale pentru foarte mult timp. Astfel, ar fi indicat sa apelezi la o firma de servicii de paza si protectie in vederea instalarii unui astfel de sistem.

Esti in cautarea unei firme competente si care iti poate oferi securitate la superlativ?

Daca raspunsul este da, atunci ar trebui sa arunci o privire la oferta de servicii NiruGuard. Aceasta firma de paza si protectie cu peste 5 ani de experienta in domeniu este mereu pregatita sa protejeze noi clienti – fie ca este vorba despre sedii de afaceri, locuinte sau persoane.

Totodata, firma NiruGuard este o firma ce ofera servicii VIP – astfel, beneficiezi de servicii de paza si protectie la superlativ, oferite de o echipa care se implica cu adevarat!