Nu esti sigur ca ai nevoie de servicii de paza si protectie pentru afacerea ta? Iata cum poti lua o decizie!

Nu esti sigur ca ai nevoie de servicii de paza si protectie pentru afacerea ta? Iata cum poti lua o decizie!

Deseori, administratorii afacerilor nu stiu daca au sau nu nevoie de servicii de paza si protectie, fie pentru sediul afacerii lor sau pentru o unitate comerciala pe care o gestioneaza, de exemplu. In majoritatea cazurilor, acestia sunt de parere ca un sistem de alarma ii va ajuta sa evite toate lucrurile rele care s-ar putea intampla.

Evident, nu este asa.

Contrar opiniei populare, o firma de paza te poate ajuta in foarte multe moduri – monitorizarea si interventia de urgenta sunt doar doua lucruri de baza, dupa cum s-ar spune.

Ai un loc de parcare deschis

Un loc de parcare deschis inseamna ca oamenii au acces la acesta indiferent de ora, chiar si atunci cand magazinul sau afacerea ta sunt inchise, pe timp de noapte. Apoi, un astfel de loc de parcare poate deveni problematic si ziua, mai ales pentru clientii tai. Este posibil ca acestia din urma sa nu se simta in siguranta daca oricine are acces la locul de parcare si implicit, la masina lor.

Astfel, poti apela la servicii de paza si protectie pentru supravegherea locului de parcare si pentru a garanta clientilor tai ca totul este sub control si nu se expun riscurilor parcand acolo.

Furtul cu amanuntul devine o problema

Oricine poate fura de la tine, mai ales daca afacerea ta este un magazin care vinde oamenilor produse de toate felurile. Totusi, nu uita sa te astepti la furt cu amanuntul si de la angajatii tai. Un mod foarte bun de a evita orice tip de furt implica prezenta mai multor agenti de securitate la nivelul afacerii tale.

Un agent antrenat corespunzator iti poate oferi servicii de paza si protectie de top din toate punctele de vedere – supraveghere, monitorizare si interventie in cazul in care se observa un furt.

Exista obiceiuri sau situatii care iti pun in pericol afacerea

De exemplu, atunci cand ai angajati care lucreaza in mai multe ture, acestia pot trece cu vederea faptul ca o usa nu se inchide cum trebuie – o usa de acces care poate fi folosita de un infractor dupa inchiderea magazinului.

In schimb, un agent de paza, chiar daca lucreaza in ture, este instruit sa observe astfel de lucruri si sa le raporteze – atat superiorilor sai, cat si tie si colegilor sai. Astfel, echipa care iti furnizeaza tie servicii de paza si protectie poate identifica cu succes obiceiuri sau situatii de la nivelul afacerii tale care pot crea scenarii periculoase/cu risc.

Ai de-a face cu trafic intens in sediul afacerii tale

Oamenii pot intra cu usurinta in sediul afacerii tale care nu prezinta un agent de paza la intrare? Atunci poti fi sigur ca un infractor a intrat macar o data sa inspecteze locatia si sa vada daca poate da lovitura acolo.

Cladirile de birouri, de exemplu, sunt destul de susceptibile activitatilor ilegale, in principal datorita faptului ca oricine ar putea intra in acestea – fie daca persoana respectiva este angajata acolo sau nu. Oricine ar putea spune sau chiar si-ar putea programa un interviu acolo doar ca sa profite de faptul ca nu exista sisteme de securitate si agenti de paza.

Pe scurt, ai nevoie de servicii de paza si protectie daca afacerea ta are de-a face cu tot felul de persoane – angajati, mesteri, oaspeti, invitati si asa mai departe.

Crezi ca afacerea ta are mai multe lacune in securitate?

Daca esti de parere ca afacerea ta nu sta prea bine la capitolul securitate, paza si protectie, atunci ar trebui sa programezi o intalnire cu expertii MAOProtect. Acestia iti pot pune la dispozitie servicii profesionale de paza umana, monitorizare si interventie rapida!