Merita sa investesti intr-o navigatie golf 5?

Merita sa investesti intr-o navigatie golf 5?

Indiferent daca ti-ai cumparat o masina noua sau la mana a doua, trebuie sa le dotezi cu echipamente moderne care sa-ti faca fiecare calatorie mai frumoasa. Chiar si atunci cand parcurgi distante scurte sau cand mergi la serviciu este important sa ai la indemana un sistem modern, care iti poate fi de un real ajutor. Fie ca vrei sa asculti muzica, fie ca vrei sa gasesti ruta cea mai putin aglomerata spre destinatia ta, ai nevoie de o navigatie golf 5.In acest fel, nu te mai simti obligat sa asculti muzica de la radio care este mereu intrerupta de reclamele publicitare. Cumpara-ti mai bine un sistem inteligent si asculta muzica preferata oricand doresti. 

Acesta se potriveste perfect cu bordul mașinii, are un design placut si este frumos iluminat. O navigatie android este cea care face diferenta intre clasic si modern, eficienta si simplitate. Un astfel de sistem iti ofera o multime de beneficii. 

Pe langa sistemul estetic deosebit se dovedeste a fi extrem de practic atat pentru a gasi drumul spre orice destinatie din Europa cat si pentru a raspunde la telefon fara sa mai fie nevoie sa il atingi sau pentru a asculta muzica preferata oricand doresti. O navigatie moderna cu sistem de operare android permite instalarea diverselor aplicatii care sa-ti faca viata mai usoara. 

Aceasta ocupa putin spatiu in bordul mașinii, imbunatatind in mod evident aspectul estetic.  In plus, iti ofera posibilitatea de a conectacu usurinta un stick USB, DVD player-ul cu Android pentru ca este suficient spațiu pentru aplicații cât mai diverse, in functie de necesitatile tale. Investeste intr-o navigatie audi A3 si fa o alegere inteligenta. Beneficiaza nu numai de navigatie ci de o multime de functii puse la dispozitie. Foloseste aplicatia YouTube pentru a face cat mai placute chiar si calatoriile mai lungi, controleaza dispozitivul folosind butoanele de pe volan, conecteza-ti telefonul cu usurinta prin Bluetooth sau prin USB si bucura-te din plin de toate avantajele oferite.

Simte-te bine la drum si ofera-ti posibilitatea de a trai o experienta cu totul diferita fata de ceea ce stiai pana acum. Fii mereu la curent cu noutatile in domeniu pentru ca tehnologia avanseaza cu pasi repezi. 

Utilizand un dispozitiv modern, care este prevazut cu nenumarate functii este ca si cand ai folosi in acelasi timp o multime de dispozitive cum ar fi: telefonul, dvd-ul, radio, aplicatii de calatorie si multe altele. Acum ai la dispozitie toate aceste functii integrate intr-un sistem de navigatie android. Pentru mai multe detalii acceseaza site-ul online www.navi-it.ro