Medicina muncii – calitate si eficienta maxima

Medicina muncii – calitate si eficienta maxima

Medicul de medicina muncii Bucuresti va intampina cu servicii de consiliere medicala si va ofera posibilitatea de a face un control amanuntit al starii de sanatate. Daca vreti sa va integrati in campul de munca este necesar sa faceti o serie de investigatii medicale. Acestea se afla in conformitate deplina cu Legea sanatatii si a securitatii in munca. 

Fie ca este vorba despre examenul medical la angajare, examenul medical la adaptare sau un controlul medical periodic este important sa apelati la servicii specializate. Clever Med se afla la dispozitia tuturor pacientilor care vor sa cunoasca daca meseria respectiva prezinta anumite riscuri profesionale si daca sunt apti de munca. 

Medicina Muncii este parte a managementului riscului profesional. Medicii de medicina muncii evalueaza starea de sanatate a angajatilor in relatie cu mediul de munca. In plus, va ofera consultanta privind factorii de risc profesionali. 

Este important sa faceti un set complex de examinari medicale inainte de incheierea unui contract de munca. Legea prevede efectuarea investigatilor de catre cadrele medicale specializate. Medicii intocmesc un dosar medical si elibereaza avizul de aptitudine in muncă. Rolul acestora este de a superviza concediile medicale si de a intocmi rapoarte rapoarte medicale cu privire la starea de sanatate a angajatilor. 

Clever Med isi desfasoara activitatea in conformitate cu legislatia specifica de medicina muncii. Fiecare angajator are obligatia de a incheia un contract cu o clinica medicala autorizata in vederea asigurarii serviciilor medicale de preventie. 

Medicii realizeaza seturi complete de analize pentru a depista rapid eventualele afectiuni. Un diagnostic corect si concret va ofera increderea performantei aparaturilor moderne si a profesionismului personalului. 

Puneti-va toata increderea intr-un sistem de sanatate performant si accesibil unde respectul fata de clienti ocupa un loc foarte important. Faceti-va analizele medicale in cadrul unui clinici de renume si solicitati adeverinta medicina muncii care sa valideze starea de sanatate. 

Laboratorul are in dotare aparatura de ultima generatie, complet computerizata. Foarte multi anagajatori aleg sa trimita angajatii la Clever Med pentru a-si face toate analizele necesare. O echipa de profesionisti cu experienta sunt in masura sa faca investigatii amanuntite si sa puna un diagnostic corect. 

Oricand aveti nevoie de servicii de inalta calitate acceseaza site-ul online www.clevermed.ro Aici beneficiati de o serie de avantaje ce vin ca urmare a experientei in munca si a dotarilor moderne ale clinicii. Colaborati cu medici specializati care realizeaza analize medicale complexe si descopera rapid eventualele afectiuni care impiedica angajatii sa faca fata muncii alese.