Medicina muncii Bucuresti- servicii specializate de calitate superioara 

Medicina muncii Bucuresti- servicii specializate de calitate superioara 

Daca esti in cautarea unei firme specializate in servicii de medicina muncii Clever Med s-ar putea sa-ti ofere cea mai buna solutie. Aici lucreaza o echipa de medici profesionisti care reusesc sa identifice factorii de risc cu care se confrunta angajatii la locul de munca. Acestia  vin in sprijinul tau cu solutii personalizate si evalueaza particularitatile fiecarui caz in parte. In urma examinarilor efectuate, se elibereaza fisa medicina muncii si se stabileste daca angajatul poate raspunde solicitarilor locului de munca vizat. 

Din acest punct de vedere, Clever Med este un partener de incredere in ceea ce priveste prestarea serviciilor de  specialitate. Acestea sunt foarte bine structurate, in functie de riscurile profesionale specifice domeniilor de munca si respecta intru totul legislatia in vigoare.

Avantajele serviciului de medicina muncii sunt nenumarate. Daca vrei sa te angajezi cat mai curand si sa beneficiezi de costuri unice, apeleaza cu incredere la echipa de specialisti. Beneficiezi de maxima flexibilitate si promptitudine si beneficiezi cu un personal dedicat, care poate gestiona cu succes orice situatie nou aparuta.

Dat fiind faptul ca medicii participa la conferinte legate de evaluarea riscurilor imbolnavirilor profesionale si producerea accidentelor de munca, sunt in masura sa ia intotdeauna cele mai bune decizii. Acestia monitorizeaza starea de sanatate a angajatilor prin examinarile medicale efectuate in mod periodic, la angajare sau la reluarea activitatii din campul muncii. In urma acestor analize, se stabileste aptitudinea in munca si se elibereaza fisa aptitudini.

Beneficiaza de indrumare profesionala si tine cont de sfaturile specialistilor daca vrei sa te reorientezi din punct de vedere profesional, in cazul in care apar riscuri prea mari la locul de munca. In acest context, este absolut necesar sa beneficiezi de consiliere pentru a-ti desfasura activitatea in conditii corespunzatoare. 

Medicii de medicina muncii se ocupa si de elaborarea strategiei de securitate in munca, dar si de certificate prenuptiale. Acolo unde este imposibil ca angajatorii sa se deplaseze la centru, medicii isi asuma responsabilitatea de a amenaja un spatiu special dedicat pentru desfasurarea examinarilor medicale. Acesta trebuie sa respecte conditiile de igiena impuse de normativele legale. 

Serviciile realizate se afla in stransa concordanta cu beneficiile obtinute. Indiferent de tipul de investigatii de care aveti nevoie, aveti la dispozitie oferte personalizate. In urma controlului medical la angajare se completeaza fisa aptitudini si se noteaza  toate afectiunile medicale. Controlul medical periodic are rolul de a analiza starea de sanatate cu scopul de a confirma sau infirma aptitudinea in munca. Identificarea factorilor de risc din campul muncii ocupa un loc decisiv, deoarece acestia influenteaza in mod radical productivitatea obtinuta. 

Pentru o buna organizare a controalelor medicale acceseaza site-ul online www.clevermed.ro si afla cat mai multe informatii suplimentare.