Mai bine o nuntă diferită decât perfectă

Mai bine o nuntă diferită decât perfectă

Spune-mi că vrei să ai cea mai diferită nuntă? O nuntă la care toţi invitaţii să arate perfect, o nuntă la care mâncarea e peste 5 stele şi o nuntă la care nimeni nu transpiră, nimeni nu bea prea mult şi-ţi sparge farfuriile, o nuntă la care ospătarul stă perfect drept fără să verse supa pe el. Cu toţii vrem o nuntă diferită şi perfectă, nu? Dar cât suntem dispuşi să sacrificăm? Cât suntem dispuşi să oferim pentru o nuntă diferită şi cât suntem dispuşi să o facem perfectă? Dar ca să rezolvăm o problemă pe care am văzut-o deja vreau să-ţi zic cu mâna pe inimă că

NU EXISTĂ NUNTĂ PERFECTĂ!

Cu mult drag, cu multă sinceritate şi cu mult respect dă-mi voie să-ţi zic acest adevăr. Nu există nuntă perfectă. Întotdeauna se va întâmpla ceva ce nu vei putea controla. Poate că unchiul va râde mult prea tare la masă sau poate că bunicii nu-i place sucul negru, ea vrea portocaliu. Poate că prietena ta cea mai bună s-a combinat cu vărul mirelui şi se săruta pasional în baie. Sau poate că îţi vei păta rochia de mireasă cu un pahar întreg de vin şi uite aşa s-a şi dus nunta perfectă. Păcat, aşa-i? Pentru nopţile nedormite şi pentru drumurile făcute meritai şi tu o nuntă perfectă şi uite aşa s-a dus totul pe râpă.

Dar nu te stresa, căci aşa cum zic chinezii “în orice rău este un bine şi în orice bine este un rău” uită-te la partea plină a paharului. Dacă nu poate fi perfectă atunci măcar fă-o diferită, în aşa fel încât să-ţi placă ţie şi tuturor. Dacă unchiul râde prea tare la masă cheamă-l la microfon şi provoacă-l să spună nişte bancuri. Dacă bunica vrea suc portocaliu porneşte un concurs şi cine va aduce primul suc de portocale va primi cel mai tare cadou. Dacă prietena ta cea mai bună se sărută în baie cu vărul atunci mai porneşte încă o nuntă:)) de ce nu? make it with fun.

Dacă nunta ta nu poate fi perfectă măcar fă-o diferită în stilul tău aparte.

Cum iti organizezi nunta?

Fiecare cuplu merita sa aiba parte de o nunta de vis, de aceea am pregatit pentru voi o serie de sfaturi utile. La fel ca in cazul restaurantului, si incheierea unui parteneriat cu un fotograf profesionist de nunta trebuie realizata in timp util. De regula, fotografii au numeroase cereri si atunci este indicat sa va asigurati ca persoana cu care va doriti sa colaborati este disponibila pentru ziua cununiei voastre.

La fel trebuie sa procedati cu o trupa cover, DJ-ul si videograful pentru filmari nunti. Nu lasa pe ultima suta de metri nici rochia și costumul sau verighetele. Inainte de eveniment trebuie sa reconfirmati ultimele detalii cu cei de la restaurant, cu formatia si fotograful pentru ai anunta daca au intervenit schimbari.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez urmareste-ne permanent pe site-ul nostru fotografiedepoveste.ro – Servicii foto video Timisoara