Magazinul care te ajuta sa cureti mai  usor

Magazinul care te ajuta sa cureti mai  usor

De cele mai multe ori privim curatenia ca pe o obligatie de care am dori sa fugim, insa nu si daca folosim produse de calitate si accesorii care sa ne ajute sa terminam mai repede! Cleane.ro este locul ideal pentru cei care cauta produse Tork de inalta calitate, fiind un distribuitor de incredere atat pentru gospodine, cat si pentru domeniile Horeca. Vasta gama de produse Tork ofera posibilitatea de a cumpara totul de la un singur magazin pentru a nu pierde timp atunci cand doresti sa cureti casa temeinic.

Cum sa faci curatenie corespunzator?

Curata elementele din fiecare camera, inclusiv partea superioara a tuturor pieselor de mobilier, partea inferioara a rafturilor si toate balustradele, precum si rame pentru imagini, ecrane TV si cabluri.

Pentru a scapa de amprente, umezeste o carpa din microfibra cu apa calda. Schimba lenjeriile si fa paturile. Aeriseste saltelele si curate orice element tapitat daca este necesar.

Sterge oglinzile si ferestrele din toata casa. Sterge toate suprafetele si vitrinele din toata casa, dezinfectandu-le dupa cum este necesar.

Mergi si pulverizeaza produsul de curatat pe cazi, chiuvete si toalete. Reven-o si curata. Apoi, in bucatarie, sterge interiorul cuptorului cu microunde si usile dulapului si aparatelor. Foloseste sapun tork pentru a curata mainile de fiecare data!

Toate aceste procese se pot efectua rapid atunci cand se folosesc produsele Tork, iar gama de aspiratoare profesionale nu face decat sa grabeasca procesul curateniei. Curatarea cu un aspirator nu este doar igienica, ci si mai sigura decat curatarea manuala cu ajutorul maturii. Aspiratoarele capabile sa curate in cateva zeci de minute, in timp ce curatarea manuala dureaza aproximativ ore. Cu aspiratorul, poti atinge scopul unei curatari aprofundate in cel mai scurt timp posibil. este rapid si usor de utilizat. In plus, vei depune doar putin efort si energie pentru a manipula aspiratorul.

Instalarea, utilizarea aspiratorului este destul de usoara. Conecteaza-l la priza electrica si muta-l pe podea, oriunde doresti sa cureti.

Aspiratorul este echipat cu filtre HEPA sau de alt tip de filtre care blocheaza, indeparteaza bolile transmise prin aer cauzand germeni, bacterii si virusi prezenti in casa ta. Aspiratoarele sunt ideale in indepartarea parului animalelor de companie care este blocat adresea de covor. Datorita puterii de aspiratie ridicate, aspiratorul indeparteaza parul animalelor de companie, precum si mirosurile neplacute de pe covor. Aspiratoarele din zilele noastre au o serie de caracteristici sofisticate pe care nici nu le poti imagina. Cand ai un aspirator cu caracteristici sofisticate, curatarea va fi usoara. In plus, cu aspiratoarele cu functii avansate, vei obtine intotdeauna avantajul de a avea un senzor automat de analizare a suprafetei pentru a constata si a lucra eficient.

Produsele de curatenie fac 50% din munca si, de aceea, este important sa alegem calitatea, mai ales daca stim ca dorim rezultate impecabile. Cleane.ro este un furnizor de incredere cu o vasta gama de produse care pot face fata chiar si celor mai scricte reguli de curatenie! Casa este mai primitoare atunci cand este curata!