Istoria fotoliilor de masaj

Fotolii masaj

Istoria fotoliilor de masaj

Masajul în sine și istoria sa sunt vechi de mii de ani, și chiar și vechii egipteni l-au descris în hieroglifele lor. Traiectoria fotoliului de masaj, se dezvoltă rapid de mai bine de jumătate de secol, din 1954, împreună cu catalogul de la acea vreme.

Primul aparat de masaj automat Fuji – 1954

Istoria Fujiiryoki a fotoliilor de masaj este istoria echipamentelor medicale Fuji Fotoliul de masaj Fuji Medical Instrument s-a născut literalmente „dintr-o grămadă de gunoi”. În epoca imediat de după război, fondatorul Nobuo Fujimoto a colectat în mod repetat materiale precum lemn, bile și lanțuri și a făcut prototipuri, iar în 1954 s-a născut primul fotoliu de masaj.

Aparat de masaj Fuji A-1 – 1965

Fotoliul de masaj este un model în care patru bile de brad masează umerii și șoldurile în același timp. A-1 este un produs exclusiv de brad. Prin acționarea mânerului din partea dreaptă a corpului, se mișcă poziția bilei în sus și în jos și se reglează liber la poziția de masaj dorită, cum ar fi umerii, spatele și șoldurile.

Aparat de masaj Fuji C-3 – 1967

C-3 este doar pentru atingere. Este foarte asemănător cu A-1, dar forma bilei este diferită. Există trei proeminențe pe vârful bilei și a fost conceput pentru a face masajul de atingere mai confortabil.

Fuji Massage Mother FM-52 – 1975

Structura internă a fost dezvoltată astfel încât bila și „atingere” pot fi schimbate cu un singur comutator. Nu numai că funcția fotoliului de masaj a evoluat, dar a fost finisat și designul, astfel încât să fie ușor de folosit acasă.

Dr. Roller FP-401 – 1979-1980

S-a născut un scaun de masaj cu role care masează ambele părți ale coloanei vertebrale în timp ce bilele se rostogolesc. Tehnologia care ar putea fi realizată doar prin bilă și „atingere” a făcut un salt mare. În plus, spătarul acestui model poate fi înclinat liber.

Fotoliu cu masaj cu aer Royal MC-133 – 1995

Pentru prima dată, Fuji Medical Instruments va încorpora un masaj la mușchi și coapse în fotoliul de masaj, ceea ce va contribui foarte mult la promovarea circulației sângelui în picioare. Pentru prima dată în lume, fotoliul de masaj echipat doar cu airbag a câștigat popularitate datorită senzației sale unice și blânde de frecare.

Fotoliu de masaj cu soluție de aer AS-777 – 2000

Un nou concept care combină o notă puternică de bile cu un aer blând. A devenit un model de concept care a stabilit tendința în secolul XXI.

Fotoliu de masaj Cyber ​​Relax AS-001 – 2001

Este echipat cu multe funcții, pentru prima dată în industrie, cum ar fi „sistemul de navigație 3D” care detectează linia coloanei vertebrale a fiecărei persoane și selectează automat cel mai potrivit program de masaj.

Cyber ​​Relax Massage Chair AS-00 – 2002

Un fotoliu de masaj într-o formă elegantă și moale și noi programe de masaje precum „întindere a picioarelor”, „masaj în mod 3D” și „metodă de presare încrucișată” asemănătoare cu mâinile omului.

Fotoliu de masaj Cyber ​​Relax Solution AS-878 – 2003

„AS-878” a câștigat Premiul special pentru designul său Art Deco. Nu numai urmărirea funcțiilor, ci și angajamentul în proiectare a devenit indispensabil pentru dezvoltarea fotoliilor de masaj.

Fotoliu de masaj Cyber ​​Relax AS-2100 – 2020

În plus față de îmbunătățirea funcției de detectare a formei corpului de către AI, este cel mai înalt model echipat cu „modul de personalizare a utilizatorului” care permite ajustarea forței, înregistrarea în avans și „modul aplicație” – programul optim al aplicației inteligente AI.