Implanturile dentare, un cadou plin de recunostinta pentru parintii tai!

Implanturile dentare, un cadou plin de recunostinta pentru parintii tai!

Vrei sa le arati parintilor ca ii iubesti si ca apreciezi tot ceea ce au facut pentru tine de-a lungul timpului? Cele mai potrivite modalitati de a-ti manifesta recunostinta sunt acele cadouri care au ca efect cresterea calitatii vietii lor.

Daca, pe masura ce au inaintat in varsta, si-au pierdut unul, mai multi sau chiar toti dintii, medicina stomatologica are solutia potrivita pentru a remedia aceasta problema. Este vorba despre diferitele tipuri de implanturi dentare, care pot ajuta pe oricine, indiferent de varsta sau de problema cu care se confrunta.

Iata, deci, care sunt tratamentele ce pot fi urmate la o clinica dentara, spre exemplu Dental Premier, si pe care ai putea sa le transformi in cel mai frumos cadou pentru cei care ti-au dat viata!

Implanturi dentare plasate direct in os

Tratamentul de acest tip este cel mai frecvent intalnit si le este recomandat pacientilor care nu se confrunta cu probleme suplimentare, precum resorbtia osoasa. Datorita acestui fapt, surubul care inlocuieste radacina dintelui va putea fi implantat fara dificultate.

Exista o modalitate de a le oferi o astfel de solutie chiar si pacientilor al caror os maxilar sau mandibular a fost afectat, din cauza ca au petrecut prea mult timp cu un spatiu gol in cavitatea bucala. Este vorba despre implanturile zigomatice, care se remarca prin lungimea superioara.

Ele sunt plasate, de asemenea, in os, insa in acest caz este vorba despre osul pometelui, cunoscut si sub numele de os zigomatic, de unde vine si numele tratamentului.

Implanturi dentare subperiostale

In acest caz, suruburile sunt plasate sub gingie, dar nu in osul maxilarului, ci deasupra acestuia. Varianta se dovedeste optima pentru persoanele care nu au suficient os natural sanatos pentru a suporta un implant, dar nici nu pot sau nu doresc sa apeleze la o procedura de marire osoasa.

Pentru a compensa problema, este realizat, cu ajutorul laserului, un schelet din titan 100% biocompatibil. Acesta acopera complet osul maxilar sau mandibular si reuseste sa ofere un suport stabil si precis pentru lucrarea fixa ce urmeaza sa ii redea pacientului aceeasi functionalitate si confort de care se bucura si atunci cand avea dintii naturali.

implanturi dentare

Implanturi dentare in aceeasi zi

Acest sistem, cunoscut si sub denumirea de „dinti intr-o zi”, este adresat persoanelor care nu mai au deloc dinti, precum si celor care mai au doar cativa, cu indicatie de extractie. Chiar in ziua in care se desfasoara operatia de inserare a suruburilor, este plasata si o coroana dentara provizorie fixa, complet functionala.

Pentru eficienta maxima, sunt utilizate doua tipuri de implant: unul drept si altul angular, la 35 de grade. Datorita acestei combinatii, atat lucrarea fixa provizorie, cat si dintii ficsi definitivi vor putea fi sustinuti cu succes.

Fiecare dintre aceste solutii – pentru care trebuie optat dupa o vizita la un cabinet stomatologic si consultarea cu un medic dentist – asigura dinti noi, extrem de rezistenti si aspectuosi, care arata si se comporta, in toate privintele, precum cei naturali.

Readu zambetul pe buzele parintilor tai! Cu ajutorul unor implanturi dentare, acestia vor putea sa se bucure din nou de mancarurile preferate, sa elimine orice riscuri privind sanatatea cavitatii bucale si sa capete mai multa incredere in sine!