Iertarea – primul pas spre recunoștință și fericire absolută

Iertarea – primul pas spre recunoștință și fericire absolută

Despre iertare și sensul acesteia s-ar putea discuta ore în șir fără o concluzie certă. Adevărul este că această emoție este pur subiectivă și poate fi influențată foarte ușor de propriile convingeri și trăiri. Când alegi să ierți, pe cine și de ce? Cum îți ceri iertare sincer? Este important acest pas pentru liniștea ta sufletească? Întrebări care cu greu pot găsi un răspuns sunt totodată modalitatea prin care tu poți crește valoarea vieții tale. Află de la experții Vibrații Înalte ce înseamnă terapia Ho’oponopono și cum te poate aceasta ajuta să obții o viață mai bună: https://vibratiiinalte.ro/hooponopono-romania/!

Ho’oponopono – ce este?

Inspirată din cultura hawaiană, această practică mai este cunoscută și drept terapia iertării. Își are bazele în puterea propriilor gânduri și în faptul că suntem de fapt suma tuturor convingerilor care ne trec prin minte. Cu alte cuvinte, dispunem de toată puterea necesară spre a obține tot ce ne dorim atât timp cât credem cu tărie că acel lucru se poate întâmpla. Însă, până acolo, este nevoie să fim perfect împăcați cu noi înșine pe plan sufletesc pentru că ceea ce se întâmplă în exterior este o reflexie clară a interiorului nostru. Pentru ca acest lucru să poată fi posibil, iertarea este primul pas.

Cum se practică această tehnică?

Întreaga terapie a iertării are la bază patru afirmații simple, dar cu o rezonanță foarte puternică. „Te iubesc” este vibrație profundă și înaltă și dă voie sufletului să se deschidă. „Îmi pare rău” este semn al conștientizării și asumării responsabilității pentru cele întâmplate”. ”Iartă-mă” reprezintă ingredientul principal pentru vindecare și denotă vulnerabilitate dar și putere. „Mulțumesc” este manifestarea recunoștinței și închide acest proces cu credința faptului că tot ce îți dorești s-a împlinit deja. Este important să crezi cu tărie în această tehnică pentru a da roade, să experimentezi o trăire autentică, iar dorința de obține iertare să fie una sinceră. Este eficientă atât în raport cu propria persoană, cu altcineva sau chiar cu un eveniment și îți aduce pace și liniște sufletească instant.

Bucură-te de beneficiile Ho’oponopono la orice oră din zi sau noapte

La fel ca meditația, această meditație are nevoie de exercițiu pentru a putea fi realizată la adevăratul său potențial. Dacă ai nevoie de un ghid care să te inițieze în acest proces și să te sprijine de fiecare dacă când îl practici, Vibrații Înalte îți vine în ajutor cu numeroase materiale video pe care să le poți accesa pe platforma de YouTube. După câteva sesiuni ghidate vei căpăta toată experiența de care ai nevoie pentru a putea să te manifești oricând, în orice context și să culegi roadele eforturilor tale.

Învață de la specialiști cum să ierți și să îți ceri iertare și observă cum viața ta se va schimba semnificativ!