Idei de cadouri speciale pentru bărbați

Idei de cadouri speciale pentru bărbați

Femeile adoră să primească daruri, se știe! Dar, nici bărbații nu sunt mai prejos, chiar dacă nu recunosc acest lucru! Și, chiar există numeroase ocaziile când bărbații din viața noastră: soț, iubit, tată, frate, prieten și nu numai trebuie sărbătoriți. Dar, oare care sunt cadourile potrivite pentru aceștia?

Portofel din piele

Este un cadou atât util, cât și frumos, pe care îl va adora cu siguranță! Pentru ceva cu adevărat special, alege unul din piele naturală, de la o firmă renumită în domeniu, și cu siguranță ai găsit un cadou care îl va folosi ani de zile, fără să se uzeze sau deterioreze în vreun fel.

 

Cană cu mesaj

Un citat motivațional, un mesaj amuzant sunt doar câteva idei pentru textul de pe cana pe care decizi să i-o faci cadou unui bărbat. De fiecare dată când își va bea cafeaua sau ceaiul mesajul de pe cană îl va face să își amintească despre sentimentele care vă leagă.

Tricou haios

Dacă iubitul tău este genul care apreciază o glumă bună, atunci ce părere ai de un tricou haios, doar pentru el. De fapt, cu un tricou Rick and Morty chiar poți spune că ai dat lovitura. Poți folosi drept text o replică din serial, sau poate personalizezi tu ceva. Oricum alegi, un tricou Rick and Morty se va afla cu siguranță printre cadourile lui preferate!

Gadget-uri

Bărbații sunt de-a dreptul fascinați de gadget-uri, așa că sigur vei găsi unul cu care să îl surprinzi plăcut. Dacă vrei neapărat o sugestie, o baterie externă este ceva util, și pe care o va aprecia cu siguranță.

Vin sau suport de vinuri

Cu un vin bun, sau suport de vinuri, ai găsit cadoul perfect pentru un reprezentant al sexului tare. Și, cine știe, poate chiar veți bea amândoi câte un pahar din vinul pe care tocmai ce l-ai oferit în dar, iar de aici restul e poveste…

Halat de baie

Chiar dacă nu crezi, și bărbaților le plac lucrurile fine și pufoase. Iar un halat de baie nu doar că este exact așa, dar este în același timp și foarte util. Puțini sunt bărbații care se pot lăuda cu o astfel de piesă vestimentară, dar atunci când o primesc, o apreciază din plin.

Cravată, ac de cravată sau butoni

Dacă este un important om de afaceri, sau doar ține cont la felul cum se prezintă în lume, un cadou potrivit pentru el poate fi o cravată, un ac de cravată sau butoni pentru cămașă. Va avea mereu un look impecabil, iar acest lucru ți se va datora, într-o măsură destul de mare, și ție.

Curea de piele

Nu există bărbat care să nu folosească o curea, așa că poți considera că ai găsit cadoul perfect dacă îi oferi una de piele naturală, cu o rezistență ridicată și un design aparte.

Accesorii pentru grătar

Mulți bărbați adoră să pregătească un grătar pentru prieteni, așa că oferă-i un cadou special: un set de accesorii speciale pentru această operațiune. Se va lăuda tuturor cu el, își va invita prietenii la un pahar de vorbă și un grătar delicios, care să îi pună în valoare talentele culinare.