Iata de ce trebuie sa apelezi la servicii SEO chiar acum!

Iata de ce trebuie sa apelezi la servicii SEO chiar acum!

Premisa este faptul ca, in momentul de fata, nu folosesti servicii SEO. Ai un website aferent afacerii tale deja creat, cu articole, continut si produse? Daca da, deja este tarziu si ar trebui sa apelezi la astfel de servicii cat mai curand.

Ai un website proaspat creat pentru afacerea ta si are doar cateva pagini? Daca da, surpriza, tot este putin cam tarziu.

Daca vrei sa beneficiezi la maximum de o strategie SEO – si pe bune – trebuie sa apelezi la servicii in acest scop din momentul in care realizezi importanta acestora si nu le folosesti in mod activ. Iata de ce!

Autoritatea domeniului nu se obtine peste noapte

Toata lumea vrea sa rankeze pentru cuvinte cheie competitive, importante, prin intermediul unor servicii SEO. Orice magazin online ar vrea sa apara in primele rezultate la cautari cu volum lunar foarte mare. Totusi, pentru inceput, Google trebuie sa vada ca domeniul tau este de incredere, ca are o autoritate.

Acest proces poate dura de la 4 la 12 luni – anume trecerea de la autoritate 0/1 la imbunatatirea treptata a acesteia. Deci, nu ar trebui sa apelezi la astfel de servicii atunci cand ai nevoie de clienti, ci cu mult inainte.

Strategia SEO nu se creeaza din mers

Chiar si atunci cand ai site-ul deja creat, articole urcate, dar si produse prezente pe acesta, echipa care iti ofera servicii SEO nu iti va optimiza site-ul din mers. In schimb, se pune o pauza, se analizeaza site-ul, se concep strategiile, dupa care sunt implementate. Partea importanta este ca site-ul poate suferi modificari majore ca urmare a strategiilor mentionate.

Astfel, website-ul tau poate fi de nerecunoscut dupa ce primesti si aplici sugestiile si modificarile mentionate de un departament SEO, in special daca respectivele modificari sunt recomandate si in urma unei analize de UX (User Experience).

Optimizarea SEO se face pe termen lung

Optimizarea corespunzatoare a unei pagini sau a unui website se poate face intr-o singura zi. Pe de alta parte, optimizarea constanta si cu scop de imbunatatire a pozitiei site-ului tau in paginile de rezultate ale motoarelor de cautare este un proces care trebuie mentinut, in mod ideal, in permanenta.

Mai exact, nu te astepta ca site-ul tau sa fie primul in Google dupa o saptamana din momentul in care ai apelat la servicii SEO.

Reciproca se aplica si ea. Daca dupa 6 luni ajungi in primele rezultate ale cautarii Google, nu inseamna ca poti renunta la strategia SEO propusa de agentia alaturi de care colaborezi. O strategie SEO este creata, dar apoi imbunatatita in mod constant, dupa cerintele pietei si dupa schimbarile algoritmului Google. In plus, competitia participa la aceasta „cursa” pentru topul Google, asadar odata castigate rezultatele bune, acestea trebuie mentinute.

 

Cum scapi de stresul impus de optimizarea SEO?

SEO are foarte multe fatete, potrivit expertilor. O singura persoana rar se poate ocupa de toate aspectele acestui domeniu – cercetare, strategii, analiza, continut si toate cele.

Tocmai din acest motiv, ai nevoie de servicii SEO oferite de o agentie profesionala – o agentie care te poata scapa de stresul optimizarii SEO. Din moment ce acest domeniu este atat de important pentru dezvoltarea afacerii tale in mediul online, este de la sine inteles de ce poate fi stresant.

O agentie care te poate ajuta in aceasta privinta este The Markers – contacteaza acum echipa de profesionisti pentru a beneficia de un audit gratuit al performantei website-ului tau.