Hotel Olanesti

Hotel Olanesti

Hotelul Olanesti este locatia perfecta pentru persoanele care cauta o combinatie de relaxare, bun gust si vibratie pozitiva. Aici est cu adevarat acea oaza de relaxare in care poti sa iti gasesti echilibrul interior si iti poti imbunatati sanatatea, ajutat fiind de izvoarele care au efect terapeutic, dar si de specialistii din echipa hotelului care stiu cum sa adapteze tratamentele balneare pentru fiecare cliet. Vei gasi aici un centru spa, piscine cu apa sarata sau de izvor, o sauna uscata, camere de sare si alte astfel de servicii menite sa te ajute sa te relaxezi daca cautai cazare in Baile Olanesti.

Cazare de 4 stele la Hotel Olanesti

Hotelul Olanesti ofera cazare cu 4 stele care include si tratament medical pentru cei care vin aici in scopuri terapeutice. Printre facilitati, putem enumera restaurantul unde poti sa degusti preparate savuroase, atat din bucataria locala cat si din cea internationala, receptia care este deschisa tot timpul si clubul pentru copii, unde cei mici se vor putea distra cat timp parintii sunt la tratament. De asemenea, ai un spatiu destinat bagajelor si internet gratuit, parcare gratuita si camere dotate cu bai proprii.

Proprietarea include si un centru SPA unde vei gasi piscine cu apa sarata si cu apa de izvor, sauna uscata, o camera de sare, dus senzorial si caldarium. Prin urmare, Hotel Olanesti este locul ideal pentru o vacanta in care sa te simti bine si in care sa folosesti puterea naturii pentru a te incarca din nou cu energie pozitiva si pentru a te pregati iar sa fii in forma atunci cand concediul se termina.

Poti alege sa iei micul dejun in camera, iar restaurantul hotelului este specializat in bucataria locala, fiind un adevarat deliciu atat pentru turistii din Romania cat si pentru turistii straini.

Mai multe optiuni de cazare in camere moderne

La Hotel Olanesti te poti caza in camere single, camere duble, camere twin, toate fiind dotate cu baie proprie si fiind amenajate modern, cu gust, astfel incat aici sa te poti simti la fel de bine ca acasa. De asemenea, poti opta pentru apartamente superioare sau chiar pentru o camera family, atunci cand calatoresti in grup. Totul depinde de preferintele tale si de modul in care alegi sa iti petreci vacanta, de compania in care esti si de obiectivele pe care le ai, iar la Hotel Olanesti vei gasi cu siguanta varianta optima de cazare pentru tine.

Ce afectiuni poti trata la Hotel Olanesti?

La hotel Olanesti poti trata cu ajutorul terapiei mai multe afectiuni. De la tratamentele pentru probleme ale sistemului endocrinologic, pana la afectiuni ale pielii sau ale sistemului nervos, aici vei gasi tratament pentru orice problema. Poti face cure interne cu ape minerale, inhalatii cu apa minerala si solutie salina sau bai in ape minerale si ape sulfuroase. In acest sens, vei fi asistat in permanenta de specialistii din centrul spa care au studii in domeniu si care stiu exact cum sa iti recomande cel mai bun tratament in functie de afectiunile de sanatate pe care le ai. Daca nu ai nicio problema de sanatate, poti sa te relaxezi in centrul spa si sa te bucuri de serviciile special concepute in acest sens.