Gasirea avocatului potrivit pentru un caz de malpraxis medical

Gasirea avocatului potrivit pentru un caz de malpraxis medical

Gasirea unui avocat calificat este esentiala pentru succesul unui caz de malpraxis medical, in special comparativ cu cazurile de vatamare corporala mai directa (cum ar fi cele care rezulta dintr-un accident de masina minor). Dar malpraxisul medical este o specialitate relativ rara. Daca credeti ca aveti un caz legitim de malpraxis medical, cum gasiti avocatul potrivit?

Adresati-va unui avocat in care aveti incredere

Poate ca cea mai buna modalitate de a gasi un avocat de malpraxis medical bun este de a intreba cunoscutii daca va pot face o recomandare. Sau, poti accesa www.avocatonline.net. Majoritatea avocatilor au liste de contacte lungi, colectate de la ani de litigii si retele de avocati. Daca nu cunoasteti nici un avocat, dar aveti un prieten apropiat sau o ruda care a folosit un avocat, cereti prietenului sau rudei o recomandare.

Consultati baroul local

Aproape toate asociatiile de barou au servicii de recomandare de avocati care leaga potentialii clienti cu avocati calificati. Pentru a fi conectat cu un avocat, pur si simplu apelati sau trimiteti prin e-mail la Asociatia Baroului si cereti sa va fie recomandat un avocat calificat. Incepeti facand o cautare online pentru „Asociatia Baroului” in orasul sau statul dvs.

Faceti propriile cercetari online

Multe site-uri web au o metoda de conectare a potentialilor clienti cu avocatii de care au nevoie. Puteti utiliza o caracteristica „Chat” sau trimiteti o solicitare de e-mail – impreuna cu cateva informatii generale despre cazul dvs. Veti primi un raspuns, si in functie de acesta veti putea face o alegere buna pentru cazul cu care va confruntati. Te poti informa sim ai bine sim ai detaliat accesand https://newsiasi.ro.

Ce experienta are avocatul in acel domeniu?

Cand va ganditi la un avocat de malpraxis medical, cele mai importante probleme sunt experienta avocatului in cazurile medicale de malpraxis si daca dumneavoastra si avocatul puteti colabora bine. La angajarea unui avocat de malpraxis medical, doriti sa gasiti un avocat care are o experienta semnificativa in malpraxisul medical.

Aceasta nu inseamna ca avocatul trebuie sa fi tratat exclusiv cazurile de malpraxis medicale, dar un procent semnificativ din cazurile acestor avocati ar trebui sa fie, probabil, dedicat malpraxisului medical. Cu siguranta doriti sa incepeti sa intrebati avocatul despre experienta sa in cazurile de malpraxis medical.

Ce fel de cazuri de malpraxis medicale a tratat avocatul? De cati ani, avocatul a manipulat aceste cazuri? Cate cazuri de malpraxis a castigat avocatul? Amintiti-va ca cazurile de malpraxis medicale sunt greu de castigat, iar cele mai multe procese se termina cu un verdict de aparare. Deci, nu trebuie sa va asteptati ca avocatul sa fi castigat majoritatea incercarilor sale de malpraxis medicale.

Aproape fiecare caz medical de malpraxis va necesita un expert medical care sa demonstreze ca actiunea sau inactiunea furnizorului de ingrijire a sanatatii, a crescut la nivelul neglijentei medicale. Daca aveti un caz medical de malpraxis si nu puteti gasi un expert medical calificat, care sa ofere o opinie ca inculpatul a fost neglijent, cazul dvs. va fi aproape sigur de respins.