Foloseste cartonul si iesi in avantaj

Foloseste cartonul si iesi in avantaj

Exista multe materiale de ambalat disponibile pentru producatori, insa cartonul pare sa fie alegerea numarul unu. Fie ca vorbim de Romania sau orice alta tara, cartonul este o resursa reciclabila si ieftina, iar ipack.ro ofera cele mai bune cutii transport sticle, la preturi avantajoase. Desigur, gama lor nu se rezuma doar la cutii transport pentru sticle, ci o varietate de cutii carton de inalta calitate, fie pentru transport pizza, alimente sau alte obiecte.

Cele mai importante – si evidente – beneficii ale cutiilor si ambalajelor din carton

In primul rand, atunci cand cautati ambalaje pentru produse care urmeaza sa fie expediate, aveti nevoie de ambalaje care sa fie durabile si care sa poata dura mult timp. Lucrul minunat al cutiilor si ambalajelor din carton este ca acestea pot fi realizate din cele mai puternice materiale, cum ar fi placile kraft, si pot avea laturi care sunt, de asemenea, dublate, la fel ca cutiile postale albe disponibile de la Ipack.ro. Deoarece aceste cutii sunt puternice, ele pot fi de fapt refolosite – nu doar o data, ci de mai multe ori.

Aceste tipuri de cutii pot fi refolosite in alte scopuri si, mai mult, pot fi si reciclate. In plus, cutiile de carton sunt biodegradabile, iar acest lucru le diferentiaza de ambalajele din plastic sau folie. Exista o multime de conotatii negative in ceea ce priveste utilizarea materialelor plastice, deoarece plasticul si folia nu sunt biodegradabile si, daca doriti sa fiti responsabili pentru mediu si ca detineti o companie care promoveaza acest lucru, materialele pe care le utilizati pentru ambalare pot face o mare diferenta .

Un alt avantaj al cutiilor si ambalajelor din carton este ca acestea sunt mai usor de imprimat, asa ca, daca doriti sa imprimati numele companiei, marcii, produsului etc. pe ambalaj, puteti face acest lucru in mod convenabil. Ambalajul din carton este, de asemenea, usor de modelat, pliat, cutat si taiat conform formei dorite.

Exista cateva beneficii putin cunoscute ale cutiilor de carton si ale ambalajelor despre care ar trebui sa stiti. De exemplu, pot fi complet personalizate. Daca doriti sa aveti o asamblare usoara atunci cand vine vorba de ambalajul dvs., il puteti proiecta si construi cu benzi de curatare si etansare, impachetari rasucite si asa mai departe. Si deoarece ambalajul din carton este rigid, il puteti avea la dimensiunea ideala de care aveti nevoie (mai ales in ceea ce priveste restrictiile privind dimensiunile postale, cum ar fi un colet mic sau o scrisoare mare). Acest lucru va permite sa economisiti o multime de bani atunci cand vine vorba de cheltuielile postale.

Exista si alte caracteristici care pot fi adaugate si la ambalajul din carton pentru a-l face si mai robust, cum ar fi marginile tamponului, astfel incat produsul din interior sa poata fi protejat de forta sau impact, ceea ce il face perfect pentru rame foto si carti.

Cartonul ramane o alegere foarte inventiva si economa pentru producatorii care necesita cutii transport la preturi bune. Ipack.ro este magazinul si alegerea multor antreprenori romani!