Diferenta intre cele 3 tipuri de garantii oferite pentru o camera frigorifica

camera frigorifica

Diferenta intre cele 3 tipuri de garantii oferite pentru o camera frigorifica

Echipamentele utilizate in industria HoReCa necesita nu doar o investitie initiala importanta, ci si o atentie deosebita in ceea ce priveste intretinerea si repararea lor. Fiecare bucatarie profesionala depinde de functionarea corecta a echipamentelor sale pentru a-si desfasura activitatea in mod eficient si pentru a satisface cerintele clientilor.

In acest context, „asigurarea” acestor echipamente devine cruciala pentru a garanta continuitatea operatiunilor. Fresco Expert, un furnizor de incredere cu o bogata experienta in domeniul echipamentelor profesionale de bucatarie din Romania, ofera mai multe tipuri de garantii pentru camerele de refrigerare, adaptate nevoilor si bugetului fiecarei unitati din industria ospitalitatii.

Fresco.ro un furnizor profesionist

Cu o prezenta solida in piata inca din anul 1992, Fresco Expert s-a impus drept unul dintre cei mai de incredere furnizori de echipamente pentru bucatariile profesionale din Romania. Compania se angajeaza sa ofere nu doar produse de inalta calitate, ci si servicii de suport cuprinzatoare, inclusiv diverse optiuni de garantie pentru clientii sai.

camera frigorifica

camera frigorifica

Tipuri de garantii pentru o camera frigorifica

Garantia Base Care

Garantia Base Care este inclusa in pretul camerei frigorifice si acopera urmatoarele aspecte:

  • Montajul echipamentului

  • 12 luni de piese de schimb si manopera.

Aceasta garantie ofera un nivel de protectie de baza, asigurand clientii ca orice defectiune va fi remediata intr-un timp rezonabil.

Garantia Performance Care

Pentru cei care doresc o protectie suplimentara si servicii extinse, furnizorul ofera garantia Performance Care, care include toate beneficiile garantiei Base Care, plus:

  • O revizie anuala

  • Training de utilizare camera frigorifica

  • Interventie in 72 de ore.

Aceasta optiune adauga un nivel de confort suplimentar, asigurandu-se ca echipamentul functioneaza la parametrii optimi si ca personalul este bine pregatit pentru a-l utiliza in mod eficient.

Garantia Premium Care

Pentru cel mai inalt grad de protectie si asistenta, furnizorul ofera garantia Premium Care, care include toate beneficiile garantiei Performance Care, plus:

  • 24 de luni de piese de schimb si manopera

  • Interventie in 48 de ore.

Aceasta garantie va asigura ca orice problema intampinata va fi rezolvata in cel mai scurt timp posibil, minimizand astfel timpul de inactivitate al echipamentului.

Compararea garantiilor

Comparand cele trei tipuri de garantii, este evident ca fiecare ofera avantaje distincte. Garantia Base Care este o optiune potrivita pentru cei care cauta o protectie de baza la un pret accesibil, in timp ce garantiile Performance Care si Premium Care ofera servicii suplimentare si o asistenta mai rapida, adaptata nevoilor si cerintelor fiecarui client.

Cum alegeti cea mai potrivita garantie?

Decizia privind tipul de garantie potrivit pentru camera frigorifica a unei unitati din industria ospitalitatii trebuie sa tina cont de mai multi factori, printre care:

  • Bugetul disponibil

  • Nivelul de utilizare a echipamentului

  • Necesitatile specifice ale afacerii.

Este recomandat sa discutati cu un reprezentant al Fresco Expert pentru a evalua nevoile dumneavoastra si pentru a primi recomandari personalizate in alegerea celei mai potrivite garantii pentru camera de refrigerare.

In concluzie, alegerea unei garantii adecvate pentru o camera frigorifica este esentiala pentru buna functionare a unei bucatarii profesionale. Fresco.ro ofera trei tipuri de garantii, fiecare cu avantajele si caracteristicile sale unice, pentru a satisface nevoile variate ale clientilor din industria HoReCa.