Descopera SEO si ce beneficii aduce!

Descopera SEO si ce beneficii aduce!

Fiecare afacere, mare sau mica, are nevoie de un fel de expunere la internet astazi. Pentru ca acolo se indreapta lumea. Si daca afacerea voastra nu ajunge din urma, va trebui sa ramana in urma. Cu toate acestea, exista multe parti in miscare intr-o afacere pe care trebuie sa o gestionati, chiar daca este mica.

Si asta se intampla chiar de la preluarea apelurilor clientilor la indeplinirea comenzilor pana la gestionarea altor activitati legate de afaceri. Intre toate acestea, concentrarea pe marketingul digital sau chiar inceperea promovarii afacerii online poate avea loc pe spate. Pe langa asta, pe masura ce avansati, va confruntati cu o multime de optiuni atunci cand vine vorba de marketing, si de asta aveti nevoie de servicii oferite de o agentie SEO Bucuresti.

Lucrurile devin confuze in ceea ce priveste ceea ce poti sau ar trebui sa faci pentru a profita de vasta putere a marketingului digital. O modalitate simpla de a incepe sau a imbunatati calatoria voastra in lumea marketing-ului digital este cu ajutorul optimizarii motoarelor de cautare sau SEO. Nimic nu se apropie de puterea SEO, deoarece se stie ca va aduce un ROI ridicat atunci cand este aplicat eficient. Un advertorial SEO poate fi eficient imediat ce este publicat.

Iata cum SEO va poate ajuta pe termen lung:

Va permite sa generati trafic de cautare organica directionat, relevant pentru industria in care actionati. Va ajuta marca sa castige vizibilitate mai mare si mai multa expunere.

Acum, multe companii au inca o conceptie gresita despre SEO: ca nu se compara bine cu forma populara de marketing: cuvantul rostit.

Ceea ce nu reusesc sa realizeze multi, este ca SEO este cuvantul rostit al epocii Internetului. Este un mod cu totul nou de a obtine mai multe recomandari pentru afacerea voastra la un cost mai mic. Cand va uitati la marketingul traditional din gura-in-gura, constatati ca nu este la fel de scalabil ca optimizarea motorului de cautare.

Au trecut vremurile in care SEO era doar o optiune. Astazi, a devenit o parte integranta a unei strategii eficiente de marketing digital. Tipul de potential pe care il poate crea pentru o afacere nu este deloc de ignorat:

-90% din traficul organic total pe web este generat de motoarele de cautare;

-57% dintre comerciantii B2B considera ca SEO este principalul generator de clienti potentiali in comparatie cu alte metode de marketing;

-81% dintre oameni folosesc interogari de cautare pentru a-si face temele inainte de a se angaja la o achizitie mare;

-64% dintre cautatori depind de motoarele de cautare precum Google si Bing pentru a decide daca cumpara sau nu ceva.

Optimizarea motoarelor de cautare este un set de practici care va ajuta site-ul web sa castige mai multa vizibilitate pe paginile cu rezultate ale motorului de cautare (SERP).

La suprafata, SEO poate parea simplu. Dar este mult mai mult decat ceea ce pare la indemana.

Va cere sa va concentrati pe lucrul la mai multi factori, astfel incat sa puteti avea o strategie SEO reala. Aceasta depaseste optimizarea pentru termenii de cautare sau expresiile de cuvinte cheie pe care le folosesc oamenii. O campanie de optimizare SEO este investitia cea mai buna!