Descopera selectia Unilift Serv de echipamente pentru desfundare

Descopera selectia Unilift Serv de echipamente pentru desfundare

Tevile sau conductele blocate sunt o problema obisnuita pentru majoritatea sistemelor de canalizare. Acestea sunt, de regula, consecinte ale unor practici incorecte, precum aruncarea in gaura de scurgere a unor materii cu grad mare de risc: mancare, deseuri, par, grasime, etc. In aceste situatii, interventia unui specialist nu poate fi evitata, deoarece, prin eliminarea superficiala a problemei, aceasta ar putea recidiva. Vezi pe site-ul Unilift Serv care sunt echipamentele de desfundare tevi si canalizari de care este nevoie pentru rezolvarea acestor avarii.

Substante chimice si detergenti

Primul impuls atunci cant te confrunti cu un blocaj este sa utilizezi substante de desfundat din comert, nu-i asa? Dar de cele mai multe ori acestea par sa nu dea rezultatele dorite si motivul este simplu. Nu alegi produsul adaptat la tipul de blocaj cu care te confrunti. La Unilift Serv vei gasi o multitudine de variante, de la degresanti, la solutii anticalcar sau odorizanti, care sa te ajute sa ai tevi si conducte mereu curate.

Sarpe sau furtun de desfundat

Pentru eliminarea mecanica a depunerilor, cea mai la indemana solutie ramane sarpele de desfundat. Pentru acele blocaje minore, situate in apropierea gurii de scurgere, varianta manuala este ideala. Prin miscari repetate de du-te vino, reusesti sa dezintegrezi chiar si cele mai dure materii si sa faci loc apei sa curga din nou in mod normal. Pe de alta parte, pentru avariile complexe, localizate la distante mari de gura de acces, se impune utilizarea unui sarpe mecanizat. Acesta este un sistem performant, dotat cu un cablu de lungime de pana la 60 de metri, care are puterea de a perfora toate tipurile de depuneri. Acesta este recomandat spre a fi utilizat strict de catre specialisti care dispun de cunostintele si experienta necesare.

Mecanisme si aparaturi complexe

In oferta de produse vei gasi si masinarii performante, care se folosesc de puterea apei sau a aerului pentru a produce cele mai bune rezultate. Compresoare de aer, pompe hidraulice sau submersibile, toate pot fi utilizate pentru a asigura un sistem de canalizare perfect functional.

Sisteme de inspectie video

Din categoria dispozitivelor indispensabile fac parte camerele pentru inspectia tevilor si conductelor. Acestea sunt responsabile de a-ti oferi toate datele necesare pentru a-ti adapta interventia la problema cu care te confrunti. Este o etapa esentiala pentru a eficientiza fiecare interventie, actionand direct la cauza.

Echipamente de protectie

Domeniul de curatenie si mentenanta a sistemelor de canalizare poate fi unul destul de periculos si de aceea este necesar ca prestatorii de astfel de servicii sa isi ia toate masurile necesare de preventie pentru a evita toate categoriile de risc la care sunt expusi cu fiecare actiune.