De unde poti comanda consumabile pentru o petrecere sau un simpozion

De unde poti comanda consumabile pentru o petrecere sau un simpozion

Institutia noastra organiza adesea simpozioane in vremurile bune, iar legea ospetiei presupunea sa pregatim din timp un bufet suedez cu diferite gustari, fucte si dulciuri, dar si puncte de autoservire cu ceai, suc si cafea. In pauze, oamenii isi luau ceva in farfurii biodegradabile, faceau cunostinta si discutau lucruri interesante.

In calitate de gazde ne simteam excelent, cand vedeam cat de multumiti sunt oaspetii nostri si cum se leaga prietenii.

In pahare plastic oamenii isi puneau suc sau cafea si toata lumea era multumita. La inceput ne-am gandit sa aducem de acasa vesela necesara, dar nu se putea sa fie pe masa 30 de farfurii de 5-6 feluri sau 30 de pahare, provenind din mai multe seturi.

In plus, oamenii consuma cu placere din farfurii si pahare de unica folosinta, stiind ca nimeni nu le-a utilizat inainte.

Este mult mai simplu sa comanzi toate aceste produse catering din acelasi magazin si ele sa fie livrate la adresa indicata.

Toate aceste produse prin care demonstrezi ca esti o gazda buna nu costa mult si fac o impresie buna, fiindca sunt elegante si dupa cum spuneam anterior nu apar farfurii de n feluri si mai multe modele de pahare, ci toata lumea are consumabile la fel.

Ce trebuie sa stim despre aceste consumabile?

-Ele pot fi comandate de la domiciliu, fara sa te deplasezi la magazin, econimisind timp. Noi alocam mult timp pregatirii salii respective, a punctului cu gustari, cafea, ceai si suc si a mapelor cu materiale. Ne-ar fi foarte greu sa mai alergam dupa aceste consumabile indispensabile.

-Sistemul de servire in farfurii de unica folosinta, in pahare de unica folosinta cu tacamuri de unica folosinta este foarte igienic.

-Sunt usor de manipulat si nu se sparg.

-Nu necesita spalare sau sterilizare dupa folosire, fiindca se pun in tomberon la materiale plastice si pot fi reciclabile.

Sanito.ro are de asemenea o serie de avantaje prin care isi face mereu clienti noi si prin care ii fidelizeaza pe cei vechi.

Cine nu ar fi multumit sa primeasca tot ceea ce ii este necesar pentru o petrecere la o zi sau cel mult la trei zile de la plasarea comenzii?

Analizand cu atentie preturile produselor mai scumpe se poate constata ca multe dintre ele sunt la reducere cu 50 de lei sau chiar cu 70 de lei, iar economiile pot fi redirectionate pentru cumpararea de dezinfectanti diferite suprafete, prosoape de hartie sau dezinfectant pentru maini.

Un alt lucru bun este acela ca toate aceste produse utile pot fi cumparate din acelasi loc si datorita lor se obtin puncte care pot fi transformate in bani si toate sunt livrate la adresa specificata, fara cele mai mici eforturi din partea cumparatorului.

Sanito.ro este magazinul pensiunilor si hotelurilor, al institutiilor care au luat masurile ce se impun in pandemie, dar si al gospodinelor preocupate de mentinerea curateniei si sanatatii familiilor lor.

In magazin exista si produse de catering simple, dar si farfurii si pahare pentru petrecere, viu colorate sau cu diferite desene tematice.

Simpozioanele noastre erau apreciate in tara si in lumea intreaga si datorita acestui furnizor de consumabile care ne ajuta sa fim gazde atente, asa ca asteptam cu nerabdare vremuri mai bune, sa le reluam!