De unde pot fi cumparate semintele de cannabis de colectie

De unde pot fi cumparate semintele de cannabis de colectie

Daca te intrebi daca semintele de canabis de colectie pot fi cumparate si la noi in Romania, raspunsul este da, este posibil sa cumparati seminte de marijuana pentru a le colectiona, dar nu pentru a le germina. Desi exista foarte multe magazine care comercializeaza aceste produse, puteti cumpara seminte de canabis in Romania, indiferent daca este canabis Sativa sau canepa Indica. S-ar putea sa para contradictoriu, dar puteti cumpara aceste produse, deoarece acestea nu contin THC (sau alti canabinoizi precum CBD, THCP etc.).  Prin urmare, le poti cumpara in orice magazin specializat de CBD. Pe site-ul zona verde gasesti cele mai bune astfel de seminte.

Poti cumpara seminte de canabis de colecție.

La fel ca toti pasionatii carora le place sa colectioneze timbre sau cei care se dedica cartilor sau picturilor unor artisti celebri, altii au o pasiune autentica pentru seminte si plante din intreaga lume. .

Seminte de colectie

Semintele noastre de canepa provin de la cei mai producatori de seminte din lume. Semintele de canabis de colectie au devenit foarte populare in ultimii ani in Romania, iar multi pasionati de canepa sunt in permanenta in cautarea de noi exemplare. Si daca esti unul dintre ei, stii deja ca semintele de marijuana sunt absolut legale, deoarece nu contin nicio urma de THC, ingredientul activ din canepa ilegala, in cantitati mai mari de 0,2%.

Din punct de vedere al aspectului, nu exista nicio diferenta intre semintele obisnuite, feminizate sau autoflower. O samanta de canabis si o samanta de canepa industriala arata la fel. Dimensiunea si culoarea pot varia.

Semintele Sativa sunt mai mici

Semintele Sativa sunt adesea mai mici decat semintele Indica, dar aceasta nu este o regula de 100%. Cele mai vechi seminte de canabis gasite au aproximativ 2.700 de ani si au fost gasite intr-un mormant din China in 2007.

Semintele de canabis in sine nu contin tetrahidrocanabinol ( THC ), care este produs de planta de canabis. De fapt, daca semintele au voie sa germineze, vor naste o planta care va produce inflorescente bogate in THC, ceea ce este ilegal in Romania. Acesta este motivul pentru care semintele de marijuana au utilizari diferite, dupa cum puteti vedea mai jos:

  • Colectie
  • Momeala de pescuit
  • Mancare de lux pentru pasari domestice
  • A se folosi ca alimente

Alege zonaverde.ro ca furnizor de seminte si vei putea sa iti faci o adevarata colectie

Magazinul www.zonaverde.ro se adreseaza strict colectionarilor de seminte de cannabis in vederea colectionarii si conservarii unei genetici cat mai variate, si sunt ambalate in conformitate. Precizam ca semintele de cannabis sunt 100% legale deoarece nu contin THC, si NU sunt destinate cultivarii. Zona Verde INC SRL nu sustine, nu incurajeaza si nu promoveaza consumul sau traficul de substante ilegale!