De ce structurile metalice au nevoie de profesioniști din domeniul confecții metalice?

Analko

De ce structurile metalice au nevoie de profesioniști din domeniul confecții metalice?

Dacă ești în căutarea celui mai eficient tip de clădire, este important de luat considerare potențialele economii pe termen lung, împreună cu investiția inițială în orice formă de structuri, și vei avea cu siguranță nevoie de cele mai bune operațiuni din domeniu, așa cum este și Analko Aluminium. Este recomandat să lucrezi doar cu specialiști pentru a obține cele mai bune rezultate.

Ce este structura de oțel?

Structura de oțel este o structură metalică care este realizată din oțel structural. Componentele se conectează între ele pentru a transporta sarcini și pentru a oferi rigiditate completă. Datorită gradului de rezistență ridicat al oțelului, această structură este fiabilă și necesită mai puține materii prime decât alte tipuri de structuri, cum ar fi structura de beton și structura din lemn.

În construcțiile moderne, structurile din oțel sunt utilizate pentru aproape orice tip de structură, inclusiv clădiri industriale grele, clădiri înalte, sisteme de susținere a echipamentelor, infrastructură, poduri, turnuri, terminaluri de aeroport, instalații industriale grele, rafturi de țevi etc.

Oțelul structural  este un material de construcție din oțel fabricat cu o formă și o compoziție chimică specifice pentru a se potrivi specificațiilor aplicabile unui proiect. Acest material este folosit și în confectii metalice.

În funcție de specificațiile aplicabile fiecărui proiect, secțiunile din oțel pot avea diferite forme, dimensiuni și ecartamente realizate prin laminare la cald sau la rece, altele sunt realizate prin sudarea împreună a plăcilor plate sau îndoite. Formele pot fi în acest sens variate.

Principalele tipuri structurale

  • Structuri de cadre: grinzi și coloane
  • Structuri de rețele: structură cu rețea sau cupolă
  • Structuri precomprimate
  • Structuri de grinzi
  • Structuri sub formă de arc
  • Poduri arcuite
  • Poduri cu grinzi
  • Poduri cu cablu
  • Poduri suspendate

5 motive pentru care structura de oțel este cea mai bună alegere

1. Economii de costuri

Structura din oțel este liderul costurilor pentru majoritatea proiectelor în materie de materiale și design. Este ieftin de fabricat și montat, necesită mai puțină întreținere decât alte metode tradiționale de construcție.

2. Creativitate

Oțelul are o frumusețe naturală de care majoritatea arhitecților abia așteaptă să profite. Oțelul permite deschideri lungi fără coloane și poți avea multă lumină naturală dacă ai nevoie de ea în orice formă de structuri.

3. Control și management

Structurile din oțel sunt fabricate și ridicate rapid pe șantier de către personal calificat, ceea ce face procesul de construcție sigur. Studiile din industrie demonstrează în mod constant că structurile de oțel sunt soluția optimă în managementul unui proiect.

4. Durabilitate

Poate rezista forțelor extreme sau condițiilor meteorologice dure, precum vânturi puternice, cutremure, uragane și zăpadă abundentă. De asemenea, nu este receptiv la rugină și, spre deosebire de cadrele din lemn, nu este afectat de termite, alte insecte, mucegai, mucegai și ciuperci.

Fiecare clădire pe structuri din oțel este personalizată pentru a satisface nevoile clienților, cu performanțe ridicate, eficiență și standarde internaționale de calitate, astfel încât rezultatele să fie mereu de foarte bună calitate și să răspundă celor mai comune solicitări.