De ce sa alegem cremele autobronzante de la Australian Gold?

autobronzant australian gold

De ce sa alegem cremele autobronzante de la Australian Gold?

Daca va intrebati cum sa va bronzati rapid cand vine vara, ar trebui sa luati in considerare achizitionarea unui accelerator de bronzare. De ce? Pentru ca va va da un bronz auriu frumos. Indiferent daca alegeti un aparat de bronzat facial sau un aparat de bronzat pentru corp, cum ar fi o crema sau un ulei de bronzare, retineti ca aceste produse nu inlocuiesc crema de protectie solara sau produsul dupa plaja. Crema autobronzanta va ajuta doar sa obtineti un efect mai placut al soarelui pe piele si mai rapid.

Un bronz complet si respect pentru piele

Cum ma pot bronza rapid si eficient? Aceasta este prima intrebare pe care o pun persoanele care se gandesc sa achizitioneze un accelerator de bronzare. Pentru o lunga perioada de timp, aceste produse cosmetice au fost in dotare, dar s-au schimbat foarte mult de cand au aparut prima data. Astazi, acestea coloreaza pielea in mod uniform. In doze mici, acestea iti rumenesc pielea fara sa o faca portocalie. In plus, acestea sunt, in general, bine tolerate de toate tipurile de piele. Recomandarea noastra in acest sens este Australian Gold.

Acceleratorul de bronzare este usor de aplicat si este disponibil in mai multe forme

Autobronzantele de pe piata actuala sunt usor de intins si lasa din ce in ce mai putine urme. Acestea sunt disponibile sub mai multe forme: uleiuri (ideale pentru plaja), creme (apreciate pentru proprietatile lor nutritive), laptisoare (perfecte pentru pielea uscata), spray-uri, servetele, lotiuni (dusuri autobronzante), mousse-uri, jeleuri si capsule.

Un parfum placut si, uneori, protectie solara

Acceleratorii de bronzare, in special uleiurile, emana un miros placut si parfumeaza pielea. Acestea va pregatesc pielea pentru expunerea la UV fara a o afecta. Exista, de asemenea, produse doua in unu, cum ar fi cremele de bronzare care accelereaza bronzarea si protejeaza in acelasi timp impotriva soarelui.

Care este cel mai bun autobronzant?

Acest lucru depinde in principal de scopul produsului si de tipul de piele. Uleiul bronzant este recomandat pentru a face plaja in costum de baie, dar trebuie evitat daca aveti pielea alba. Daca aveti pielea uscata, folositi lapte bronzant (sau capsule de protectie solara). Daca sunteti in cautarea unei texturi cremoase si a unei senzatii de bunastare, apelati la lotiuni, geluri sau mousses.

Autobronzantul dauneaza pielii? Autobronzantele sunt de fapt cea mai sigura alternativa pentru bronzarea pielii. Cele mai multe produse folosesc fie DHA, fie eritroza, fie un amestec din ambele: acestea sunt de fapt molecule de zahar, care sunt, de asemenea, produse de organismul vostru. Acestea sunt inofensive. Efectul DHA incepe la 6-8 ore de la aplicare, in timp ce efectul eritrozei incepe dupa aproximativ 2 zile: acesta este motivul pentru care bronzul dureaza mai mult, datorita eritrozei.

Autobronzantul functioneaza pe toata lumea? Nu, nu pentru toata lumea. Moleculele din produs mentionate mai sus reactioneaza de fapt cu proteinele si aminoacizii din piele, generand pigmentii responsabili de bronz. Cu toate acestea, 10-15% dintre oameni nu au aceste substante in piele, motiv pentru care nu poate avea loc nicio reactie.

Ce nivel de bronzare este potrivit pentru tipul meu de piele? Pentru a va asigura ca bronzul nu este prea inchis la culoare si ca ramane natural, trebuie sa aveti grija cand alegeti un autobronzant.