Da startul unei cariere in domeniul vanzarii

Da startul unei cariere in domeniul vanzarii

Atunci cand vine vorba despre conceptul de vanzare, atat pentru comerciant, cat si pentru cumparator se pune in valoare un aspect care vizeaza ambele directii: capacitatea de negociere. Astfel, pentru ca aceasta simbioza comerciant-client sa aiba loc intr-o nota cat mai favorabila pentru amandoua parti, este necesara dezvoltarea abilitatilor de negociere. Ei bine, acestea sunt atat de importante in intreg demersul de comercializare, intrucat vorbim despre doua entitati diferite care au nevoie de a se simti satisfacuti in momentul in care vand, respectiv, cumpara un produs sau un serviciu.

Daca ai inceput sa lucrezi in domeniul vanzari de curand si vrei sa fii la curent cu tot ceea inseamna aceasta munca si cum anume poti deveni din ce in ce mai bun in domeniul tau, alege trainingul care urmareste dezvoltarea abilitatilor de negociere pe care ti-l poate oferi Brightway®. Acesta se adreseaza atat persoanelor care au deja experienta vasta in domeniul vanzarii, dar mai ales debutantilor, dar sunt interesati sa patrunda in universul interesant al negocierilor

Vei avea parte de un program de instruire in ceea ce priveste negocierea si persuasiunea in vanzari, program de care te vei putea folosi in orice circumstanta te vei afla in cariera ta. Astfel, vei fi pregatit in prealabil de catre o echipa de prefesionisti, care vor pune bazele unor competente comunicationale excelente si generarea unor instrumente de persuasiune, adaptate fiecarui tip de personalitate.

Odata cu finalizarea acestui curs, sustinut de Brightway®, vei putea sa iti imbunatatesti considerabil capacitatile de negociere si persuasiune, cu rezultate vizibile in planul profesional. Dezvoltarea abilitatilor de negociere este primul pas pe care un agent de vanzari sau un manager trebuie sa il faca pentru ca o companie sa atinga rezultatele scontate. Perfectionarea permanenta este cheia spre succesul profesional, atat in domeniul vanzarilor, cat si in celelalte zone de activitate. Datorita programelor de initiere si dezvoltare in vaste activitati profesionale, sustinute de Brightway®, ai sansa de a-ti forma un colectiv de angajati bine pregatiti, dedicati muncii lor si performanti.

Gratie programului de dezvoltare a abilitatilor de negociere asigurate de Brightway®, toti participantii pot avea capacitatea de a dobandi diferite stiluri de negociere, care se pot modela in functie de clientul pe care il intalnesti. De asemenea, fiecare agent comercial va putea sa-si organizeze un plan de negociere, tocmai pentru a preintampina orice dificultate de aceasta natura in relatia cu potentialii clienti.

In cadrul aceluiasi program, participantii vor beneficia de studii de caz meticulos selectionate, care sa ii pregateasca pe acestia pentru situatiile imprevizibile ce se pot ivi pe parcursul timpului. In aceeasi masura, un aspect important ce va fi dezbatut este si partea de limbaj non-verbal, care are o contributie semnificativa in procesul de negociere din orice domeniu.