Cum utilizezi corect un bidon cu apa pentru dozator? Reguli de la care sa nu te abati

Cum utilizezi corect un bidon cu apa pentru dozator? Reguli de la care sa nu te abati

Apa este sursa vietii si fara ea nu am putea supravietui! Beneficiile apei asupra organismului sunt nenumarate, asa ca trebuie sa avem constant grija sa ne hidratam si sa consumam apa conform indicatiilor medicale. Un alt aspect important de care trebuie sa tinem cont este calitatea apei pe care o consumam.

H2On.ro iti sta la dispozitie cu servicii de furnizare a apei atat acasa, cat si la birou, astfel incat sa te mentii hidratat si sanatos, indiferent de locul unde iti petreci timpul. Daca alegi sa folosesti un astfel de produs, atunci trebuie sa stii ca H2On.ro iti ofera gratuit, in custodie, bidon cu apa pentru dozator cu o capacitate de 19 l, pe care trebuie insa sa-l returnezi dupa folosire. Acest bidon cu apa pentru dozator 19 l reprezinta cel mai bun raport calitate – pret.

Apa comercializata de H2On.ro este microbiologic pura si nu este tratata prin clorinare – tratamentul este interzis pentru apa de izvor. Astfel, aparitia algelor nu este deloc anormala. Sporii de alge sunt prezenti peste tot in natura, inclusiv pe toate rocile prin care curge apa si nu numai. In cazul in care depozitezi un bidon cu apa pentru dozator, un timp indelungat, in camere luminoase si, mai ales, in bataia razelor soarelui, atunci sporii se activeaza, iar algele devin vizibile.

Trebuie sa mai stii insa ca singura problema pe care o genereaza acesti spori este una strict legata de aspect. Sporii nu pun in niciun fel sanatatea in pericol.

Cum depozitezi si pastrezi un bidon cu apa pentru dozator?

bidon apa dozator

Modul in care pastrezi si depozitezi un bidon cu apa pentru dozator este extrem de important si influenteaza calitatea apei. Astfel, pentru a nu intampina probleme pe timpul consumului apei, trebuie sa tii cont de cateva detalii estentiale pentru protejarea calitatii acesteia:

– depoziteaza bidoanele cu apa la loc ferit de expunerea directa a razelor soarelui;

– inainte de a pune bidonul pe dozator, sterge capacul acestuia cu o laveta de unica folosinta;

– asigura-te ca ai scos eticheta igienica a bidonului de apa pentru dozator;

– pozitioneaza dozatorul intr-un loc umbros, unde sa nu fie expus direct la soare;

– incearca, pe cat posibil, sa nu pozitionezi dozatorul de apa in apropierea plantelor;

– un bidon cu apa trebuie consumat in maximum 3 saptamani de la desigilare;

– igienizeaza periodic bazinele, prin procesul de ozonizare, care se face trimestrial.

H2On.ro recomanda o igienizare completa anuala, iar aceasta consta atat in ozonizare, decalcifiere, dar si in dezinfectarea bacteriologica cu detergenti industriali profesionali. Acest procedeu este necesar si se aplica doar in ateliere specializate in intretinerea si repararea dozatoarelor.

Elibereaza-te de stresul procurarii apei, intra pe site-ul H2On.ro, consulta oferta si alege produsul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale sau business-ului tau. Bidonul cu apa pentru dozator 19 l, din oferta H2On.ro, nu contine calorii, arome artificiale sau indulcitori.

Este doar combustibilul de care are nevoie creierul si corpul tau pentru a functiona la capacitate maxima. Intra si comanda si te vei bucura de produs chiar in aceeasi zi, caci H2On.ro isi propune sa ofere servicii de livrare rapide si eficiente.