Cum să alegi o rochie de mireasă fără regret | edenbride.ro

Cum să alegi o rochie de mireasă fără regret | edenbride.ro

Dacă vreuna dintre prietenele tale s-a logodit sau s-a căsătorit recent, s-ar putea să fi auzit povești despre ei, despre cum își aleg rochia de mireasă ideală, apoi să se gândească la asta pe măsură ce timpul trecea și ziua nunții se apropia.

Este o idee bună și este imperativ să aveți un buget de rochie sau o gamă de prețuri. Acesta servește drept bază pentru căutarea ținutei tale ideale. Atunci când vă planificați bugetul, nu uitați să includeți în costul efectuării ajustărilor necesare. Informați-vă consultanții cu privire la gama dumeavostră de prețuri, astfel încât să vă poată conduce în mod corespunzător.

Luați decizii cu privire la cine să invitați. Aduceți cu voi oamenii care vă vor încuraja și vă vor oferi cele mai bune sfaturi. Majoritatea mireselor vin împreună cu mame, surori sau cele mai apropiate prietene. Păstrează rochia o surpriză pentru toată lumea, nu doar pentru iubitul tău, așa că încearcă să nu aduci prea mulți oameni.

Strângerea unor rochii de mireasă coloană vă poate limita aria de mișcare atunci când dansați. Deoarece fiecare designer are propriul tabel de mărimi, ar putea fi dificil să găseșți mărimea corectă într-o rochie de mireasă. Amintiți-vă că o fustă atât de lungă ar putea înghiți cu ușurință un cadru mic. Majoritatea femeilor vor avea nevoie de ajustări minore la ținuta de nuntă.

Cumpărături devreme, dar nu prea devreme

Prea devreme este un termen relativ. Fiecare mireasă a experimentat bucuria de a-și descoperi rochia după ce s-a logodit. Începeți-vă căutarea online, pe rețelele sociale sau în publicațiile de mireasă înainte de a face o programare. În fiecare sezon, sunt prezentate mode și tendințe proaspete. Vă sfătuim să vă acordați 10 luni pentru a vă planifica nunta ideală, deoarece vă va oferi suficient timp pentru a vizita fiecare magazin de pe lista dumneavoastră fără a vă simți presată de timp.

Este posibil să aveți deja un designer preferat. Înainte ca rochiile să fie puse la dispoziția comercianților cu amănuntul, participarea la spectacolul lor este o șansă grozavă de a obține o privire din timp și de a încerca cea mai nouă linie de sezon.

Potrivire și mărime

Ai putea crede că ai descoperit rochia, îți plac mărgelele și dantela, dar nu eșți sigură de potrivire, deoarece rochia eșantion este fie prea mare, fie prea mică. Nu vă faceți griji. Pur și simplu întreabă-ți consultantul dacă există o rochie cu o potrivire și o formă comparabile în mărimea ta pe care să o poți încerca. Deși s-ar putea să nu fie aceeași rochie, acest lucru s-ar putea să vă ajute să vă imaginați îmbrăcămintea care vă place și să vă încurajați să spuneți „da” unei rochii mireasă ieftine.

Acesta este un aspect crucial atunci când alegeți o rochie. Întotdeauna le-am sfătuit pe miresele noastre să fie fidele cu ei înșiși și cu personalitățile lor. Nu modifica cine ești pur și simplu pentru că este ziua nunții tale. La urma urmei, este nunta ta, așa că cel mai bun curs de acțiune este să pari și să te simți cea mai confortabilă și naturală versiune a ta.