Cum alegem parfumul unui barbat?

Cum alegem parfumul unui barbat?

In timp ce parfumul a fost mult timp asociat cu femeile, astazi a devenit o arma de seductie in sine. Pentru o lunga perioada de timp, barbatii au folosit doar Apa de Cologne, adesea cu note citrice si dulci. In anii ‘60, in sfarsit, au aparut parfumuri mult mai masculine. Anii 1970 au revolutionat lumea parfumeriei pentru barbati odata cu sosirea unor mari parfumuri mitice si masculine. In anii ‘80, parfumurile pentru barbati au cunoscut o adevarata revolutie si au devenit foarte barbatesti.

Astazi, exista un numar mare de parfumuri pentru barbati disponibile, pe care le puteti alege in functie de varsta, dar si in functie de personalitate, stilul vestimentar sau chiar stilul de viata. Misterios, seducator, discret, viril … Fiecare barbat are un parfum corespunzator. Astfelde parfumuri putem agsi la beautyc.ro, unde sunt disponibile si alte produse precum seturi cosmetice pentru femei si barbati, si multe altele. De aici, oricine poate alege parfumuri si cosmetice cadou pentru propria persoana sau pentru altcineva.

Ce parfum sa alegem pentru barbati in functie de varsta?

In functie de varsta, daca sunteti adolescent, matur sau senior, parfumul nu va fi ales in acelasi mod. Un om evolueaza si isi afirma gusturile de-a lungul vietii. Un parfum se va schimba in functie de stilul de imbracaminte, viata si asa mai departe.

Parfum pentru adolescenti

Cand esti adolescent, nu este usor sa gasesti un parfum care sa ti se potriveasca. Gusturile nu numai ca nu sunt pe deplin determinate, dar se schimba deseori … Majoritatea adolescentilor opteaza pentru un parfum proaspat si picant. Cu toate acestea, unora le plac mirosurile care se impun si care corespund deja unui stil puternic.

Parfum pentru barbat de 20 de ani

De la varsta de 20 de ani, stilul tanarului este mai asertiv. Parfumul va fi diferit daca tanarul este la moda, romantic, exuberant sau subevaluat. La aceasta varsta, multi parfumuri sporti, acvatice si proaspete.

Parfum pentru 30 de ani

Barbatul de 30 de ani este, in general, un om dinamic si, desigur, tanar! El este adesea chiar la inceputul vietii sale profesionale, iar personalitatea sa este acum afirmata. Intre parfumurile aromate, lemnoase, picante, sport sau orientale, alegerea este vasta. In functie de profesia barbatului de 30 de ani si de pasiunile sale, parfumul va fi dinamic, discret sau impunator.

Parfum masculin la 40 de ani

La 40 de ani, barbatul se afla la cea mai buna capacitate fizica, personala si profesionala. Aceasta este epoca in care omul este implinit. In functie de faptul ce personaj este, adica tanar, aventuros, discret, caruia ii place sa se impuna, caruia ii place sa seduca, care vrea absolut sa fie remarcat, sau pur si simplu simplu, parfumul se va adapta personalitatii sale.

Parfum de barbat la 50 de ani

La 50 de ani, barbatul are copii, experiente de munca, iar acum stie ce vrea si ce nu vrea. Seducator si carismatic, barbatul de 50 de ani va avea un parfum care ii scoate in evidenta aura si personalitatea, un parfum atat seducator, cat si oriental.

Parfum pentru barbatul de 60 de ani

La 60 de ani, barbatii sunt, in general, tati si adesea bunici. Au inca o viata profesionala si le place sa fie recunoscuti pentru experienta lor. Parfumul lor va fi atat proaspat, cat si elegant. Unii vor fi mai discreti, cu parfumuri citrice. Altii vor fi putin mai barbatesti, cu mirosuri destul de aromate.

Parfum masculin de 70+

La 70+ de ani, babatul de azi seduce din nou si din nou. De obicei pensionat, ii place sa faca orice vrea. Mirosul sau este usor barbatesc, lemnos, dar mai presus de toate impunator, este un om care iese in evidenta. Barbatul de 70+ de ani isi cunoaste perfect gusturile si isi va adapta parfumurile la experientele sale.