Credit bancar sau nebancar? Ce soluție alegi în situații de urgență

Credit bancar sau nebancar? Ce soluție alegi în situații de urgență

Evenimentele neplanificate cu care te poți confrunta de-a lungul timpului te vor pune în dificultate financiară dacă nu ai o soluție de rezervă la care să poți apela imediat. Pentru majoritatea persoanelor, primul gând atunci când au nevoie de bani este să aplice pentru un împrumut bancar, dar realitatea este că aceste servicii sunt foarte greu de obținut, implică birocrație și un timp de așteptare îndelungat. În aceste cazuri, este bine să știi că există și alte servicii similare la care să poți apela, așa că acceseaza imprumuturi de la un IFN autorizat! Descoperă oferta OKcredit special pregătită pentru tine!

Ce este un IFN?

IFN este abrevierea utilizată pentru instituții financiare nebancare. Acestea sunt entități care desfășoară activități de finanțare în conformitate cu prevederile legale în vigoare și au apărut ca alternativă la serviciile tradiționale din cauza faptului că acestea din urmă impun criterii de acordare din ce în ce mai stricte și greu de îndeplinit.

Prin ce diferă un împrumut IFN de unul clasic?

Pentru a te convinge de faptul că împrumuturile IFN sunt o alternativă mult mai accesibilă și rentabilă, iată doar câteva dintre avantajele de care te bucuri atunci când alegi un astfel de serviciu:

Procesul de aplicare este cu mult simplificat

În loc să pierzi ore întregi sau chiar zile plimbându-te printre instituții și ghișee, la OKcredit poți efectua întreaga procedură online. Tot ce trebuie să faci este să îți creezi un cont pe platformă și să completezi o cerere, fără justificări sau dovezi.

Condițiile de eligibilitate sunt minime

Pentru a putea accesa o asemenea soluție de finanțare, trebuie să ai peste 20 de ani și să deții un venit constant, fie din salariu, pensie sau PFA. Un cont și un card bancar, plus un număr de telefon și o adresă de email îți vor fi, de asemenea, solicitate pentru a facilita colaborarea.

Banii îți sunt virați rapid în cont

Din momentul în care ai transmis cererea, durează doar câteva ore până când decizia de finanțare îți va fi comunicată, iar dacă răspunsul este pozitiv, suma solicitată, cuprinsă între 200 și 3.000 de lei, va fi virată în cont chiar în aceeași zi.

Ai parte de flexibilitate pe toată durata contractului

Ratele se calculează în funcție de tragerile efectuate, astfel că plătești doar pentru suma pe care ai utilizat-o, plus dobânda aferentă, indiferent de valoarea plafonului aprobat.

Îți permite să îți conturezi propria rezervă de bani

Toate creditele OKcredit sunt de tip revolving. Acest lucru înseamnă că, odată cu fiecare rambursare, suma depusă devine din nou disponibilă spre retragere în contul tău.

Faci rost de bani rapid și ușor, de oriunde te-ai afla, cu OKcredit!