Conectează-ți mintea și trupul printr-o ședință profesională de masaj

Conectează-ți mintea și trupul printr-o ședință profesională de masaj

Fiecare dintre noi merită o clipă de răsfăț la ceva timp și profesioniștii Confidential sunt gata să ți-o ofere. Relaxarea și plăcerea se îmbină la un nivel înalt, generându-ți momente de plăcere maximă. Din momentul în care te vei lăsa pe mâinile pricepute ale maseuzelor noastre te vei deconecta de la lumea cotidiană și îți vei lăsa simțurile să te ghideze. Dă-ți ocazia să oferi trupului tău răsplata pe care o merită și programează-te chiar acum la o ședință de masaj, singur sau în cuplu. Intră pe www.confidential.ro și descoperă ce surprize ți-am pregătit!

Află ce putere poate avea masajul erotic asupra ta

Fiecare stimul îți este activat atunci când pășești în salonul nostru. Reușim să te facem să uiți instant de griji și probleme și vei învăța rapid cum să te bucuri din plin de moment. Fiecare dorință și cerință îți este ascultată cu atenție, astfel încât să ai parte de o experiență completă personalizată. De la prima atingere mintea îți este golită, iar trupul începe să vibreze. Vei avea parte de senzații la intensități pe care nu știai că le poți atinge. Vei descoperi că mare parte din tine este energie și de felul în care alegi să o stimulezi depinde modalitatea în care te simți. Fiecare ședință de masaj erotic este o lecție de autocunoaștere care îți aduce beneficii din plin.

Descoperă lista noastră de servicii special adaptate pentru tine

Deși am început strict ca un salon de masaj erotic individual, ne-am dorit să putem satisface dorințele cât mai multora dintre potențialii noștri clienți și tocmai de aceea, în 2007, am decis să ne extindem plaja se servicii:

Masaj Erotic – clasic, dar intens, acest serviciu are menirea de a-ți oferi clipe intense de plăcere și relaxare, într-un ambient deosebit, unde fiecare detaliu este stabilit pentru ca tu să te simți cât de bine posibil.

Masaj Erotic Dublu – după cum îi spune și numele, vei simți plăcerea la dublu, pentru că două dintre maseuzele noastre experimentate vor avea grijă să îți ofere clipe de neuitat.

Masaj Erotic pentru Cupluri – ești gata să afli de câte beneficii vă puteți bucura dacă alegeți să aveți parte de această experiență împreună? Consolidarea relației, îmbunătățirea relațiilor intime, conectarea emoțională la un nivel mult mai înalt sunt doar câteva dintre acestea. Fă o surpriză partenerului și invită-l la o seară de neuitat la Confidential.

Masaj Erotic la Hotel – dacă îți dorești intimitate deplină sau desfășurarea pe un teritoriu neutru, poți alege oricând această variantă. Colaborăm cu numeroase hoteluri din apropiere, ceea ce face foarte ușoară deplasarea modelelor noastre acolo unde tu îți dorești.

Dă posibilitatea corpului tău să simtă senzații unice la intensitate maximă alegând una sau mai multe dintre ofertele Confidential!