Clinica de medicina muncii Bucuresti orientata mereu catre clienti

Clinica de medicina muncii Bucuresti orientata mereu catre clienti

O echipa de medici profesionisti isi doresc sa isi dezvolte mereu activitatea venind in intampinarea pacientilor cu toate noutatile de ultima ora. Prin toate actiunile intreprinse ei vor sa inteleaga care sunt nevoile acestora si ofera recomandarile necesare pentru a-si pastra sanatatea in conditii optime. CleverMed este o clinica medicina muncii de top care pune la dispozitia utilizatorilor serviciile medicale moderne, de inalta calitate, in conformitate dplina cu standardele europene. Ei isi doresc sa intampine pacientii intr-o atmosfera de lucru placuta si prietenoasa, unde sa se simta cat mai bine. 

Fiecare angajator trebuie sa-si ia angajamentul ca ofera angajatilor posibilitatea de a face examinarile medicale necesare.  In acest fel, oamenii au certitudinea ca elimina pe cat posibil factorii de risc, precum si situatia in care se pot imbolnavi in campul muncii. 

Satisfacerea nevoilor clientilor este foarte importanta pentru echipa CleverMed. Aceasta vizeaza oferirea unor servicii medicale net calitative si tratarea pacientilor cu consideratie si respect. Medicii sunt in permanenta preocupati sa satisfaca chiar si nevoile speciale ale pacientilor. Ei ofera solutii corecte si urmaresc sa adauge un plus de valoare sistemului de sanatate de la noi din tara, punand omul in centrul atentiei.

Prin toate actiunile desfasurate urmaresc sa promoveze conceptul de preventie si promovare a sanatatii angajatilor.Controlul medical periodic atat la sediul firmei in care lucrezi, cat si la clinica. Examinarea medicala necesara la angajare in urma careia se elibereaza adeverinta apt de munca se face doar la clinica. Colaborand cu o echipa medicala cu experienta ai certitudinea ca este in masura sa gestioneze cu bine orice situatie nou aparuta. 

Medicina muncii studiaza relatia dintre om si munca iar medicii de specialitate recomanda masurile optime pentru ca activitatea profesionala sa se desfasoare in cele mai bune conditii. Doar in acest fel, se poate mentine capacitatea de munca la un nivel ridicat, ceea ce duce la prosperitatea afacerilor. Daca se iau la timp masurile necesare pentru prevenirea bolilor profesionale, angajatii se vor bucura de o stare buna de sanatate si nu se vor confrunta cu probleme medicale. 

Medicii specialist de medicina muncii promoveaza sanatatea in munca si imbunatatesc mediul, in urma investigatiilor facute.Acestia supravegheaza sanatatea angajatilor cu privire la riscurile profesionale, respectand principiile de etica.Ofera consultanta angajatilor si coordoneaza efectuarea examinarilor medicale necesare la incadrarea in munca dar si a celor periodice, efectuate la anumite intervale de timp. 

Pentru a fi mereu la curent cu ultimele noutati aparute acceseaza site-ul online www.clevermed.ro