Cele mai importante motive pentru a vizita Bucurestiul intr-un concediu de un weekend

Cele mai importante motive pentru a vizita Bucurestiul intr-un concediu de un weekend

Anul acesta vrei sa iti petreci concediul intr-un city break in Bucuresti? Atunci iti putem prezenta mai multe motive pentru care aceasta este o decizie inteleapta. Iata de ce aleg sa ne viziteze inclusiv turistii straini.

Este o destinatie prietenoasa cu bugetul

Aceasta este una dintre cele mai bune parti daca planuiti sa vizitati Bucurestiul. Exista multe zboruri low-cost si directe catre capitala Romaniei din toata Europa. Puteti alege cazare la pret decent si puteti gasi cu usurinta restaurante cu mancare buna si preturi prietenoase. Sigur, puteti alege sa va rasfatati si in hoteluri de lux, dar daca ai un buget redus, Bucurestiul este o destinatie prietenoasa si primitoare. Tot ce trebuie sa faci este sa cauti cazare in regim hotelier Bucuresti si vei gasi apartamente la preturi mai mult decat avantajoase.

Va puteti plimba ore in sir

Daca iti place sa te plimbi, Bucurestiul este destinatia perfecta. Este usor de mers pe jos de la o atractie la alta, deoarece aproape toate sunt situate la cateva minute de principalele statii de metrou. Metroul este cea mai buna alternativa pentru transportul in comun, dar in rest, sfatul nostru este sa mergi cat mai mult pe jos. Farmecul orasului este cel mai bine descoperit pe jos.

Distractia vietii de noapte

Localnicii chiar stiu sa petreaca in Bucuresti. Exista multe cluburi pentru toate gusturile, deschise pana dimineata devreme. Daca ai venit la petrecere, cu siguranta esti in locul potrivit.

Capitala mall-urilor

Daca va bucurati de cateva cumparaturi in vacanta, trebuie sa stiti ca putine capitale au atatea mall-uri precum Bucurestiul. Desi orasul nu poate rivaliza cu marile centre de moda precum Milano, daca vizitati Bucurestiul, veti gasi toate marcile importante plus creatii de la designeri locali.

Excursii de o zi in Transilvania

Daca stai in Bucuresti, asta nu inseamna ca nu vei ajunge in Transilvania. Brasovul este la doar trei ore de mers cu trenul, pe aceeasi linie cu Castelul Peles si Castelul Cantacuzino. Puteti petrece un weekend intreg in Transilvania sau puteti face drumetii de o zi in Carpati.

Aveti destule optiuni si in sudul Romaniei: cetatile medievale din Poenari si Targoviste, manastirile vechi de secole din Cozia, Horezu sau Curtea de Arges.

Acestea sunt motivele noastre principale pentru a vizita Bucurestiul in urmatoarea vacanta. Speram sa va distrati de minune descoperind capitala Romaniei si amestecul sau de atractii care o fac una dintre cele mai interesante si autentice capitale din Europa.

Nu uitati sa va rezervati cazarea la timp pentru a fi sigur ca aveti cele mai bune oferte. Rezervarea unui apartament este o optiune populara si mai prietenoasa cu bugetul. In plus, aveti mai multe avantaje. Va puteti caza mai multe persoane intr-un apartament astfel incat sa puteti petrece timpul mai usor impreuna, aveti bucatarie la care puteti gati daca este necesar sau daca aveti de urmat un regim strict si nu puteti manca in oras si lista de avantaje se extinde pana la calitatea cazarii care este similara cu cea din hoteluri.