Cele mai accesibile bauturi online – ginurile Tanqueray

Cele mai accesibile bauturi online – ginurile Tanqueray

O sticlă de băutură de calitate, la un preț cât se poate de modest? Ei bine, nu trebuie să cauți în altă parte pentru că cele ai accesibile bauturi online sunt chiar ginurile Tanqueray – ginuri îndrăznețe, care au luat naștere pe piața băuturilor alcoolice de mai bine de 190 de ani! Au fost special create pentru acele persoane care își doresc ceva bun, la un preț și mai bun!

Tot cu gândul de a-ți veni în ajutor, o echipă de experți a luat decizia de a comercializa bauturi alcoolice online printre care si ginurile Tanquery, tocmai pentru a avea posibilitatea de a le achiziționa din România, ci nu din străinătate. Rețeta care stă la baza tuturor ginurilor Tanquery este extrem de apreciată, mai ales în zilele noastre. 

Motivele sunt de la sine înțelese. Aceasta este una specială și se definește prin distilarea repetată de patru ori, dar și prin conținutul perfect echilibrat de patru plante clasice, precum ienupărul proaspăt, coriandrul ușor piperat, angelica aromată, respectiv lemnul dulce. 

Dacă îți dorești, astfel, un gin care să le conține pe acestea toate, știi ce să alegi! Acest gin Tanquery este baza perfectă pentru cocktailurile pe care ai visat să le guști, cea mai bună combinație posibilă fiind cea între gin, apă tonică, limetă și gheață, după preferințele fiecăruia!

În acest sens, Special Drinks Delivery este shopul online care îți oferă cea mai vastă categorie de ginuri, pe care să le folosești așa cum știi tu mai bine. Fie că alegi să consumi un gin de unul singur, fie că alegi să îl împarți cu prietenii, important este să îl achiziționezi pe cel mai bun.

 

Care sunt acele ginuri pe care experții Special Drinks Delivery le recomandă? Conform statisticilor realizate, pe primele patru locuri se află:

  • TANQUERAY 0.7L 70cl / 43.1% GIN;
  • TANQUERAY NO. TEN 0.7L 70cl / 47.3% GIN;
  • TANQUERAY FLOR DE SEVILLA 0.7L / 41.3%;
  • TANQUERAY RANGPUR 0.7L / 43.1%;

Care dintre aceste bauturi online crezi că te-ar încânta cel mai mult? Nu uita că pe lângă ingredientele de calitate, atent selectate, ginurile de la Tanqueray se remarcă prin prețurile extrem de accesibile pe care le au. Nu este de mirare, astfel, că sunt percepute ca fiind unele dintre cele mai achiziționate ginuri de pe piață! Prețul este un element care te poate determina și pe tine să achiziționezi Tanqueray în detrimentul altor tipuri de ginuri disponibile!