Cel mai bun loc din care sa achizitionezi un bidon cu apa pentru dozator!

bidon apa dozator

Cel mai bun loc din care sa achizitionezi un bidon cu apa pentru dozator!

Indiferent ca muncesti de acasa, de la birou sau e weekend, fiecare zi incepe cu o cafea si poate continua cu un suc la masa de pranz, respectiv o bere alaturi de prieteni, seara. Din pacate, descrierea de mai sus, din care lipseste cel mai important „personaj”, mai precis apa, este o realitate pentru multi romani, mai ales cei activi din punct de vedere profesional. Acestia fie pur si simplu „uita” sa se hidrateze corespunzator, din cauza stresului si a ritmului tumultuos al vietii, fie prefera alte bauturi, precum cele enumerate anterior.

Cu toate acestea, apa este singurul lichid care aduce sanatate si contribuie la bunastarea si functionarea in parametrii optimi a organismului, in timp ce altele ofera numai un plus de gust, o satisfactie si o bucurie de moment. In conditiile date, este clar ca hidratarea corecta joaca un rol crucial in starea de bine a fiecarui om, insa trebuie aleasa o apa de calitate superioara. In Romania, insa, apa de la robinet nu este nici pe departe o solutie potrivita, nefiind potabila, din cauza impuritatilor, dar si a aspectului, mirosului si gustului repugnant.

Astfel, cea mai buna optiune este reprezentata de un bidon cu apa pentru dozator de la H2On, iar, citind articolul in continuare, vei afla argumentele, dar si modul in care poti comanda produsul respectiv. H2On, companie romaneasca de livrare apa la domiciliu si la birou, in aceeasi zi, in toata tara, comercializeaza o apa 100% microbiologic pura si netratata. Calitatile acesteia au fost recunoscute inclusiv in strainatate, brandul fiind distins de prestigiosul International Taste Institute din Bruxelles (Belgia), cu premiul Superior Taste Award.

Un bidon cu apa pentru dozator de 19 litri de la H2On costa 23 de lei, ceea ce inseamna un pret per litru de numai 1,21 de lei, incomparabil mai mic decat cel al apei la PET sau ambalaj de sticla. Prin urmare, pe langa beneficiile calitative, un asemenea bidon cu apa pentru dozator este si cea mai avantajoasa optiune din punctul de vedere al costurilor. Tinand cont de consumul minim recomandat, de 2 litri/zi de persoana, un astfel de ambalaj va ajunge unui singur utilizator pentru 10 zile, ceea ce inseamna o „investitie” de numai 2,3 lei pe zi pentru o apa 100% pura.

Mai mult decat atat, intrucat H2On livreaza bidoanele cu apa pentru dozator acasa sau la birou in aceeasi zi, nu trebuie sa-ti „programezi” setea, ca in cazul in care ai apela la alte companii de profil, si ai scapat si de transportul baxurilor cu PET-uri de la supermarket pana la domiciliu. Nu in ultimul rand, intrucat bidonul cu apa pentru dozator este proprietatea H2On, in momentul in care acesta se goleste si comanzi altul, reprezentantii companiei il vor prelua, eliminand inca o potentiala sursa de stres.

In conditiile date, daca iti doresti sa imbratisezi un stil de viata sanatos, primul pas il reprezinta trecerea de la sucuri, bere si apa de la robinet la bidonul cu apa pentru dozator. Vei avea acces la o apa de calitate superioara, in cel mai scurt timp, la un pret redus!