Ce modele de masini a produs Bmw de-a lungul timpului?

Ce modele de masini a produs Bmw de-a lungul timpului?

BMW este un producător auto german renumit, cunoscut pentru gama sa variată de modele de mașini de lux și performanță. De-a lungul timpului, BMW a dezvoltat și produs numeroase modele, satisfăcând diverse preferințe și nevoi ale clienților. Iată o privire de ansamblu asupra unor modele emblematice produse de BMW în diferite perioade:

 • Seria 3: Lansată în 1975, Seria 3 este una dintre cele mai populare și de succes linii de modele ale BMW. Aceasta include sedanuri compacte și coupe-uri cu performanțe remarcabile, design elegant și tehnologie avansată.
 • Seria 5: Seria 5 reprezintă o gamă de sedanuri de clasă medie superioară, care combină eleganța, luxul și performanța. Aceste modele sunt recunoscute pentru confortul sporit, tehnologia avansată și motoarele puternice.
 • Seria 7: Seria 7 este reprezentată de sedanuri de lux, oferind confort suprem, tehnologie de ultimă generație și design sofisticat. Aceste modele sunt destinate celor care caută o experiență premium în conducere.
 • Seria 1: Seria 1 reprezintă gama de mașini compacte premium produse de BMW. Acestea sunt caracterizate de performanțe sportive, manevrabilitate agilă și tehnologie avansată, oferind o experiență dinamică de conducere.
 • X-Series: BMW a dezvoltat și o serie de SUV-uri și crossovere sub denumirea de X-Series. Acestea includ modele precum X1, X3, X5 și X7, care oferă versatilitate, confort și performanță off-road.
 • Seria 8: Seria 8 reprezintă coupe-urile de lux ale BMW, caracterizate prin designul elegant, performanțele puternice și tehnologia avansată. Aceste modele sunt destinate celor care doresc un amestec perfect între stil și performanță.

Acestea sunt doar câteva exemple de modele reprezentative produse de BMW de-a lungul timpului. BMW continuă să inoveze și să dezvolte noi modele, adaptându-se cerințelor și preferințelor în evoluție ale clienților săi. Fiecare model are caracteristici distincte și este conceput pentru a oferi o experiență unică de conducere în spiritul filozofiei BMW „plăcerea de a conduce.

Am facut o cautare pe siteul oficial dar si pe siteul de anunturi IVU si am realizat un top al celor mai scumpe modele bmw dar si cele mai accesibile.

Cele mai scumpe modele de BMW:

Cele mai scumpe modele de BMW sunt în general cele din segmentul de mașini de lux și performanță. Acestea includ următoarele:

 • BMW Seria 7: Această linie de sedanuri de lux este considerată vârful de gamă al BMW și oferă un nivel ridicat de rafinament, tehnologie și lux. Prețurile pentru Seria 7 încep de la aproximativ 100.000 de euro și pot ajunge la câteva sute de mii de euro, în funcție de configurarea și opțiunile alese.
 • BMW Seria 8: Seria 8 este reprezentată de coupe-uri și convertible-uri de lux, caracterizate prin design sofisticat și performanțe remarcabile. Prețurile pentru Seria 8 pornesc de la aproximativ 100.000 de euro și pot depăși 150.000 de euro, în funcție de versiune și opțiuni.
 • BMW i8: Acesta este un supercar hibrid de performanță, cu un design futurist și tehnologie avansată. Prețurile pentru BMW i8 încep de la aproximativ 150.000 de euro și pot ajunge la peste 200.000 de euro.

Pe de altă parte, BMW oferă și modele mai accesibile, care pot fi considerate cele mai ieftine în gama lor. Iată câteva exemple:

 • BMW Seria 1: Aceasta este cea mai mică și mai accesibilă mașină din gama BMW. Prețurile pentru Seria 1 încep de la aproximativ 25.000 de euro, în funcție de motorizare, dotări și opțiuni suplimentare.
 • BMW Seria 2: Seria 2 cuprinde coupe-uri și cabrio-uri compacte și sportive. Prețurile pentru Seria 2 pornesc de la aproximativ 30.000 de euro, în funcție de configurație.
 • BMW X1: Acesta este un SUV compact care oferă versatilitate și confort. Prețurile pentru X1 încep de la aproximativ 35.000 de euro, în funcție de dotări și opțiuni.