Ce isi doresc oaspetii cand se cazeaza intr-un hotel sau o pensiune

Ce isi doresc oaspetii cand se cazeaza intr-un hotel sau o pensiune

Modul in care vei afisa, in camera sau in baie, produse pentru hoteluri,  reprezinta astazi o metoda de evaluare de catre oaspeti a hotelurilor. Acest criteriu face ca, in ultima perioada, sa existe din ce in ce mai multe pensiuni si hoteluri, care sa ofere produse si accesorii hoteluri pentru ingrijirea clientilor lor. Cu cat vei oferi mai multe produse de acest gen si acestea vor avea o calitate mai buna, cu atat vei avea mai multe recenzii pozitive pe diferite portaluri, in special pe Tripadvisor, care ofera sute de comentarii despre serviciile si produsele din aceasta categorie oferite de hotelurile din tara, dar si din lume!

Cel mai important aspect, indiferent de evaluarile sau recenziile care sunt inca fundamentale, produsele de ingrijire personala, dar si accesoriile, precum prosoape si halate hotel, trebuie oferite clientilor pentru a asigura o ospitalitate adecvata. Gazduirea inseamna sa ai grija de rezident si nu doar sa umpli camerele cu produse fara numar si sa faci afaceri.

Managerii care aleg sa ofere un set de produse speciale, ca set de bun venit, isi creeaza propria carte de vizita. Oaspetele isi va face o idee despre nivelul de ospitalitate al pensiunii sau hotelului, inclusiv curatenia camerei, micul dejun servit, amabilitatea si asa mai departe. Gandeste-te la asta daca ai ajuns la un hotel de 4 sau 5 stele fara sa fi primit nici macar un sampon in baie. Ce ai parere ai avut?

Prin grija managerului pentru oaspetii sai, clientul va percepe locatia respectiva intr-un mod mai mult sau mai putin pozitiv. Acesta este un factor determinant pentru o buna evaluare si o posibila intoarcere a oaspetelui.

Pe baza categoriei in care se incadreaza unitatea de cazare, poti alege tipul si calitatea kitului de cosmetice sau produse. Piata ofera produse ieftine pentru hoteluri de categorie inferioara si produse mai scumpe pentru hoteluri si pensiuni de categorie superioara.

Dar sa trecem la subiect, ce sa includem in linia de cosmetice si produse din baie? Cu siguranta, aceste produse principale pentru curatarea corpului nu trebuie sa lipseasca:

-2 sau 3 sampoane in plic sau flacon;

-2 sau 3 bare de sapun;

-1 casca de dus ;

-2 pahare sigilate individual, pentru a asigura igiena.

Samponul de unica folosinta este ambalat in general in flacoane, tuburi sau plicuri. Pentru managerii mai generosi sau care doresc sa completeze setul de produse sau sa se distinga de concurentii lor, exista posibilitatea de a adauga accesorii. Chiar daca nu sunt esentiale, oaspetele poate fi uimit sa se simta atat de rasfatat. Va intelege ca produsele nu ii sunt oferite doar pentru ca se cere, ci pentru ca tii cu adevarat la ingrijirea si sederea lui in hotelul sau pensiunea ta.

Printre accesorii, iti recomandam sa adaugi un burete pentru incaltaminte, o crema pentru corp, un set de ingrijire dentara si poate un set pentru ingrijirea barbii.

Un alt factor important care trebuie evaluat este prezentarea produsului, adica alegerea containerului si a ambalajului.

Flaconul este mult mai practic de utilizat, pentru care se deschide si se inchide. Chiar daca costa mai mult, poate fi folosit de mai multe ori, deoarece exista mai mult continut. Plicul este mai ieftin, dar este mai enervant, atat la deschidere, cat si la o posibila a doua reutilizare.

Cutia este mai eleganta decat pachetul din plastic, dar este mai delicata si trebuie sa ai grija unde o asezi, deoarece s-ar putea umezi si nu mai poate fi folosita. Iti recomandam intotdeauna sa folosesti cosurile sau tavile pentru aceste produse, asezandu-le intr-o parte convenabila si vizibila din baie.

In cele din urma, pentru cei care doresc sa-si uimeasca pe deplin oaspetii, exista si alte accesorii, precum papuci de unica folosinta, dar si altele, toate accesoriile fiind ambalate individual pentru a asigura o nivel ridicat de igiena.

Pentru managerii interesati sa cumpere produse hoteliere, am dori sa ii sfatuim sa viziteze site-ul sanito.ro. Preturile sunt foarte competitive. Vei gasi, de asemenea, multe alte accesorii pe care nu le-am mentionat in acest articol, produse utile pentru oaspetii din unitatile de cazare.