Ce flori poți include în buchete și aranjamente de iarnă

Ce flori poți include în buchete și aranjamente de iarnă

Atunci când vrei să comanzi buchete de flori de iarnă, vei descoperi că ai la dispoziție numeroase culori și forme din care să alegi. Chiar dacă multe persoane consideră că iarna este un anotimp sărac atunci când vine vorba despre flori, vei descoperi că realitatea este cu totul alta și că poți obține aranjamente florale foarte vesele și energizante, cu plante din acest sezon.

Buchete de flori de iarnă cu crizanteme

Crizantema vine cu o serie de semnificații importante și este o floare pe care toți o iubim datorită parfumului său specific dar și pentru faptul că înflorește mult timp, uneori chiar până la prima zăpadă. Cu siguranță ai văzut curți în care crizantemele erau încă înflorite, chiar dacă pământul era acoperit de un strat de omăt, motiv pentru care crizantemele sunt unele dintre cele mai bune opțiuni pentru iarnă. Crizantemele pot fi găsite în toate florăriile pe tot parcursul anului, dar iarna este singurul anotimp în care au miros. Un buchet de crizanteme este ideal pentru iarnă și relevant pentru belșugul acestui anotimp. Atunci când oferi un astfel de buchet de flori cu siguranță vei impresiona persoană către care se îndreaptă.

Un buchet de flori de iarnă cu ciclame

Ciclamele sunt flori colorate și complet neașteptate pentru sezonul rece. Ciclama este cea care îți va aduce un strop de culoare în fiecare iarnă și începe să înflorească undeva la jumătatea perioadei. Ciclama este de obicei o plantă de interior, dar poate fi inclusă în numeroase aranjamente florale și va aduce acea veselie dorită pentru un anotimp mohorât. Culorile diafane îți vor fi alături toată iarna și în plus, se spune că ciclama aduce noroc și este un simbol pentru fertilitate așa că o poți dărui tuturor prietenilor, mămicilor și chiar persoanelor pe care nu le-ai mai văzut de mult timp.

Aranjamente de iarnă cu gerbera

Gerbera este o plantă în culori minunate – portocalie, roșie, galbenă – ea va fi cea care îți aduce caldura în interior. În florăriile online se pot găsi un număr mare de gerbera în nuanțe diferite, iar atunci când comanzi un buchet de gerbera online, specialiștii floriști vor combina cele mai frumoase exemplare astfel încât să obții rezultatele dorite. Gerbera simbolizează și transmite anumite mesaje în funcție de culoarea sa. Gerbera galbenă transmite lux și bunăstare în timp ce gerbera portocalie transmite fericire. Cu gerbera roșie poți transmite succes, bunăvoință și echilibru, gerbera mov este cea care transmite timiditate și cea roz admirație sinceră.

Aranjamente florale cu Lisianthus

Lisianthus este o floare foarte fragilă, care la fel ca și ciclama înflorește în mod normal iarna. Un buchet de lisianthus are un aspect foarte special și toate florile din buchet vor avea un aspect foarte delicat datorită acestei flori. În cele mai multe cazuri Lisianthusul este asociat cu nunțile deci cu toate momentele fericite din viața unei persoane.

La toate aceste aranjamente de iarnă se adaugă și cele cu trandafiri, care sunt potrivite pentru orice sezon și pentru orice moment.