Ce cadouri pentru fete sa ii oferi ca sa te joci cu fiica ta?

cadouri fete

Ce cadouri pentru fete sa ii oferi ca sa te joci cu fiica ta?

Timpul special de joaca este o sansa pentru tine de a te concentra asupra comportamentelor bune ale copilului tau si de a construi o relatie puternica si incurajatoare. De aceea, atunci cand cumperi cadouri pentru fete de pe Jubi sau pentru baieti, va trebui sa te asiguri ca alegi obiectele potrivite pentru a va distra impreuna.

Cadouri pentru fete: Jucarii si activitati pentru timpul de joaca

Folositi jucarii sau activitati care incurajeaza copilul sa fie creativ. Blocurile, creioanele si hartia sunt niste jucarii si rechizite care ii permit copilului sa-si foloseasca imaginatia. Daca o jucarie se misca si se joaca singura, probabil ca nu este o idee buna sa o folosesti in timpul unei ore speciale de joaca.

Fa cadou pentru fete jucarii si activitati care sunt sigure pentru varsta copilului. Foarfecele pentru copii, oalele si tigaile din plastic si blocurile mari de lemn sunt alegeri bune pentru copiii mici. Evitati jucariile cu piese mici detasabile pentru copiii foarte mici.

Utilizati jucarii si activitati care sunt la nivelul de calificare potrivit pentru copil. Cu copiii mici, este posibil sa doriti sa utilizati blocuri mai mari, deoarece sunt mai usor de tinut si de asamblat pentru copiii mai mici. Pentru ei recomandam seturile de lemn, asa cum este setul cu forme Disney sau ferma de lemn cu piese care trebuie sa fie potrivite in locurile special create.

Asigurati-va ca aveti suficiente jucarii pentru a va putea juca cu copilul. De exemplu, ati putea dori sa aveti doua papusi sau camioane pentru un timp special de joaca, astfel incat sa puteti imita cu usurinta comportamentul copilului.

Cel mai bun cadou pentru fete si orice copil:

Incercati sa petreceti cel putin 10-15 minute in fiecare zi jucandu-va cu copilul.

Incepeti cu cel putin cinci minute de joc special. Cand parintii incep sa foloseasca pentru prima data laudele, descrierea, imitatia si ascultarea activa, ei descopera ca este nevoie de multa energie si concentrare. Este greu sa folosesti abilitatile mai mult de cinci minute. Puteti creste timpul petrecut cu copilul in timpul de joaca special, pe masura ce nivelul de calificare se imbunatateste. Alte momente pozitive cu copilul tau, pe langa timpul special de joaca, sunt intotdeauna bune pentru tine si copilul tau. De exemplu, citirea inainte de culcare sau imbratisarea cand vizionati o emisiune preferata sunt, de asemenea, importante pentru a construi o relatie pozitiva cu copilul.

Consecventa este importanta

Incercati sa faceti o perioada speciala de joaca la aceeasi ora in fiecare zi. Tu si copilul tau va veti bucura mai mult atunci cand vei alege un moment in care sa te poti concentra pe distractie, sa nu fii distras de alte activitati si cand timpul este previzibil. Chiar daca copilul tau a avut o zi proasta, pastreaza timpul special de joaca. Acest timp ii va oferi copilului sansa de a primi laude si atentie pentru un comportament bun. Este o modalitate grozava de a-i arata copilului tau ca il iubesti mereu.

Alege jucariile preferate de el, dar introdu si jucarii noi in scena, astfel incat sa ghidezi activitatea spre o zona educativa vizata, pentru ca cel mic sa invete mai usor anumite lucruri.

Jubi
Strada Progresului 102-108 Sp AD4, București 050696, Romania
0733066660
https://goo.gl/maps/d7sNEdAtFcKHmMVq5